banner388

Güneş: 'Gitmek en doğal hakkı…'

Şampiyon Teknik Adam Şenol Güneş, Yıldız Futbolcu Mario Gomez hakkında konuştu.

Güneş: 'Gitmek en doğal hakkı…'

Şampiyon Teknik Adam Şenol Güneş, Yıldız Futbolcu Mario Gomez hakkında konuştu.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 09:09
Güneş: 'Gitmek en doğal hakkı…'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, TRT'de katıldığı spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam Alman futbolcu Mario Gomez hakkında yapmış olduğu açıklamada, "Mario Gomez bize bir şey söylemedi. Oyuncu iyi oynadığı zaman, değerlendirmeye hakkı var. Transfer onun değerlendirme hakkı. Ama sene içinde hiç konuşmasın, hep çalışsın. Transferde her şeyi konuşsun. Şimdi Gomez'in hakkı var, gider kalır orasını ben bilemem. Ben, transfer ayında olan oyuncu ile için söylüyorum. Biz Mario Gomez’in kalmasını istiyoruz ve elimizde Cenk var, Mustafa var. Biz önce elimizdekilerle devam etmek istiyoruz, kadromuzu korumak bizim için çok önemli. Gomez bize şu an için 'gideceğim' demedi" dedi.
"KATACAKSA KALSIN"
Güneş, konuşmasına şu şekilde devam etti:
"Biz bir gün var bir gün yokuz fakat camialar kalıcıdır. Şampiyonluklar getiren hocalar da, oyuncular da oldu. Hepsi de geldi gitti. Mario bizim için niye değerli, takıma kattıklarından dolayı. Katacaksa kalsın, şartlara bakarsak bir mukavele yapıldı, o da hakkını kullanıyor. Mukavele şartlarında takımda kalabilir eski takımına geride dönebilir, oradan başka yere satıldığı zaman kulübün gelir alma hakkı bulunuyor. Gitmesi ona da bize de zarar verecektir. Fakat Beşiktaş asla teslim olmayacaktır. Bir arayış her zaman olacaktır. Kayıplar illaki olabilir, çok daha iyisi de olabilir. Tıpkı Demba Ba gibi... Demba Ba da gitsin istemedim, kalsın istedim."

Son Güncelleme: 23.05.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.