banner388

Samsun'da karısını öldürüp polise teslim oldu

Samsun'da bir kişi karısını evlerinin banyosunda tabancayla kafasından vurarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Samsun'da karısını öldürüp polise teslim oldu

Samsun'da bir kişi karısını evlerinin banyosunda tabancayla kafasından vurarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

30 Nisan 2024 Salı 10:16

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde bu akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıllık evli oldukları öğrenilen ve bu evlikten de 1 çocukları bulunan E.T. (39), eşi G.G.'yi (39) evlerinin banyosunda tabancayla kafasından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

E.T. kardeşine cep telefonundan, "Eşimi vurdum, çocuğumu alıp kaçtım" mesajı attı. Olay polise haber verildi. Eve giden polis kendi imkanları ile kapıyı açıp içeri girdiğinde G.G.'yi banyoda tabancayla kafasından vurulmuş halde ölü buldu. E.T. aynı mahallede polise teslim oldu. G.G.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 02.05.2024 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ölen Gülcan güneş in kuzeni meral Hül 2024-04-30 11:41:36

Dehşet içindeyiz kardeşimiz ne yapmış olabilir böhle bir şekilde canice öldürmeyi ha etti.Allah bi türlü belasını versin saist katil ruhlu biri ile evlenmiş..cezaevinden çıkmasın hiç O zavallı komşudan naşka komşu yokmuydu o apartmanda..duyan bilen mutlaka vardır.Ruhsuz genci mi.buldular.Bir insan canice silahla öldürülüyor kimsenin sesi.çıkmıyor yazıklar olsun insanlığınıza ..En ağır şekilde vezalandırılsın inşh olan çocuklara oldu..