banner388

Futbolda Passolig  dönemi resmen  sona erdi!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yaptığı açıklamaya göre, Süper Lig'de uygulanan Passolig e-bilet uygulamasının sona ermiş olduğu anlaşıldı.

Futbolda Passolig  dönemi resmen  sona erdi!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yaptığı açıklamaya göre, Süper Lig'de uygulanan Passolig e-bilet uygulamasının sona ermiş olduğu anlaşıldı.

19 Şubat 2024 Pazartesi 18:21
Futbolda Passolig  dönemi resmen  sona erdi!

Samsunspor Haber - Türkiye'de uygulanan elektronik bilet sistemi Passolig dönemi sona erdi. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından uygulamaya konulan, 2013-14 Süper Lig sezonunun 30. ve 1. Lig'in 36. haftasına denk gelen 19 Nisan 2014 tarihinde başlatılan uygulamanın yerini, kulüplerin inisiyatifine göre farklı firmalar devralacak. Kulüpler Birliği Vakfı, kulüplerin talebi üzerine Passolig yerine, kulüplerin anlaştığı firmalar üzerine e-bilet sisteminin devam edeceğini belirtti. Bununla birlikte isteyen kulüpler aynı sistemi devam da ettirebilecek.

Yapılan duyuru şöyle:

"6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 5.11 Maddesinin (b) bendi uyarınca elektronik kart ile elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirilecek biletlerin basım, satış ve dağıtımına ilişkin yerel uygulamalar kulüpler tarafından gerçekleştirilir. Kulüplerimiz, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satış organizasyonunu anlaşacakları firmalar ile gerçekleştirmek kanaatindedir. Bu doğrultuda bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetini haiz firmalar ile görüşme kararı alınmıştır. Kulüplerimizin bilet satış organizasyonuna talip olacak firmaların Kulüpler Birliği Vakfı'na başvurularını info@kuluplerbirligi.org adresine iletmeleri rica olunur."

Anahtar Kelimeler:
FutbolPassolig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
has Samsunlu 2024-02-19 19:42:28

hay böyle işe. Daha yeni passolig aldım kart bile elime ulaşmadı. Benim gibi olanların mağduriyetinin giderilmesi lazım.

Avatar
şükür 2024-02-20 08:51:08

çok şükür bir saçmalık ve şrfszlik daha son buldu, çıktı almadım aldırmadım eski stadda kombine alıp her maça gelen adam daha yeni sattda maça bile gitmedim artık özgürüm kombinemi alıp gelebilirim. bu düzenin bir parçası olmadım, onurla, dimdik.

Avatar
Nihat Gök 2024-02-21 19:28:46

Pasolig başladığından beri hiçbir maça gitmedim gidemedim öncesinde her hafta maçlara gidiyordum şimdi tamamen kaldırılmasını beklıyorum