banner388

Bafra Musiki Cemiyeti'nden Yaza Merhaba Konseri

Samsun Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği (THM) Korosu tarafından "Yaza Merhaba Konseri" verildi.

Bafra Musiki Cemiyeti'nden Yaza Merhaba Konseri

Samsun Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği (THM) Korosu tarafından "Yaza Merhaba Konseri" verildi.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 09:14
Bafra Musiki Cemiyeti'nden Yaza Merhaba Konseri

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konser öncesi konuşan Bafra Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Namık Anarat, "Bafra Musiki Cemiyeti olarak başta sanatseverlerin yanında olmak sonra Bafra’mızı çeşitli etkinlerde temsil etmek ve tanıtmak adına bir şeyler yapabilmeyi kendimize misyon edindik. Son yıllarda artan çeşitli etkinliklerimizle sizlerin huzurunda olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Türk halk ve sanat müziği korolarımız, çeşitli enstrüman kursları, Şiir Kulübü, Fotoğrafçılık, Tiyatro ve Folklor Kulüplerimizle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Çalışmalarımızı daha da ileriye götürebilmek için Bafra Belediyesi ile işbirliği içinde yürüttüğümüz Bafra’ya kurulacak olan Konservatuvar çalışmalarımız da son aşamaya gelmiş bulunmakta. Konservatuvar ile daha fazla maddi ve manevi imkana sahip olarak, her yaştan vatandaşımıza çok daha çeşitli imkanlar sağlayacağımızın heyecanını yaşamaktayız” dedi.
Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Şef Levent Aydın yönetiminde sahne alan koro, Türkiye'nin çeşitli yörelerinden oluşan 29 eser seslendirildi.


 

Son Güncelleme: 23.05.2016 09:20
Anahtar Kelimeler:
BafraKonserKoroSahne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.