banner388

Kartal bir köyü kül edecekti

Samsun’da bir kartal bir köylünün kümesinden tavuk çalıp kaçarken elektrik trafosuna çaldığı tavukla birlikte çarptı. Trafoya çarpması sonucunda alev topuna dönen kartal düştüğü yerde büyük bir yangın çıkarttı.

Kartal bir köyü kül edecekti

Samsun’da bir kartal bir köylünün kümesinden tavuk çalıp kaçarken elektrik trafosuna çaldığı tavukla birlikte çarptı. Trafoya çarpması sonucunda alev topuna dönen kartal düştüğü yerde büyük bir yangın çıkarttı.

24 Eylül 2017 Pazar 15:55
Kartal bir köyü kül edecekti

Samsun Haber Geçtiğimiz gün Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde bir yangın faciasının eşiğinden dönüldü. 19 Mayıs İlçesinde bir kartal, Çetirlipınar Köyünde yaşayan Sadık Ayaz’ın kümesindeki tavuklara saldırdı. Saldırgan kartal kümesten çaldığı tavukla tam havalanacakken elektrik trafosuna çarptı. Çarpma sonucunda tavukla birlikte alev topuna dönen kartal evin yakınlarındaki çalılıklara düştü. Kartalın düştüğü yerden anında alevler yükselmeye başladı. Kısa zaman içinde yaklaşık 50 dönümlük bir alan alevlere teslim oldu. 


İTFAİYE ZAMANINDA YETİŞTİ

Kartalın neden olduğu yangına 19 Mayıs Belediyesi İtfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar kısa zaman içinde müdahalede bulundu. Yaklaşık 50 dönümlük alana yayılan yangını kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangına neden olan kartal hafızalardan silinmedi.


Haber: Ekrem BİRCAN

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dünyalı 2017-09-24 20:11:09

Ulan kartal yokmuydu kadìköyde tavuk kümesi orada yapsaydìnda şu ezikbahçeden kurtulsaydìk..:)))

Avatar
aylapalaoglu 2017-09-25 00:08:30

DİRİ DİRİ YANICAZ BİRGÜN.Atakumda bina altındaki iki işyerine yaptırılan sacdan bacalardan yangın çıktı,itfaiye raporu var şifaende bombanın üzerindesiniz dedi bodrumlarımız kırılarak 35 mt yatay gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan,çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar takıldı bina içi gür gür şantiye gibi yağ kokusu ayrı,şikayete binaen Çevre md.lüğü 1998 tarihli bina projesine ve sanayi bacalarına uygun yazısı tebliğ etti,100 Kez yazdım elimde yargıtaydan dava kazandığımız başka tarihli proje var hakimin dosyasından aldım getir demediler,barlar sanayimi? 20 oda ortasında ne işi var,Allah şahidim 3 yılı geçti 20 oda iptal, yangın nöbeti tutuyoruz,psikolojimiz bozuldu,basına izin var fotoğraflayıp yayınlayınız,başka yere yapmıştı işyerleri yargıtayın yıkım emri vardı yıktır binanın tam ortasına yapıcaz dediler ve yaptılar,insanlık ayıbına kim dur diyecek
NEREDE ADALETTTT