banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun emniyetinden büyük başarı! Genç Sıla operasyonla kurtarıldı

Geçtiğimiz günlerde Samsunhaber.com tarafından gündeme getirilen "15 yaşındaki Sıla'ya ne oldu?" haberimiz üzerine hareket geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü sekiz gün sonra genç Sıla'yı buldu.

banner269

Samsun emniyetinden büyük başarı! Genç Sıla operasyonla kurtarıldı

Geçtiğimiz günlerde Samsunhaber.com tarafından gündeme getirilen "15 yaşındaki Sıla'ya ne oldu?" haberimiz üzerine hareket geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü sekiz gün sonra genç Sıla'yı buldu.

23 Ekim 2020 Cuma 17:52
Samsun emniyetinden büyük başarı! Genç Sıla operasyonla kurtarıldı

Bundan 8 gün önce evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki genç kız Sıla A. haber alamayan ailesi Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne kızları için kayıp başvurusu yaptı. 

İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Bunun üzerine harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Sıla A.'nın bulunması için çalışma başlattı. Baba Vedat A. ile birlikte genç kızın izini süren Samsun emniyeti İncesu Mahallesi'nde bir evde tutulduğuna dair ihbar aldı. 

SON ANDA KURTARILDI

Baba Vedat A. ile harekete geçen polisler genç kızı ihbar edilen evde yarı baygın halde buldu. Konu ile ilgili 3 kişi gözaltına alınırken Sıla A. ise hastaneye kaldırıldı. Genç kızın darp edildiği, İstanbul'a kaçırılmak üzereyken son anda kurtarıldığı öğrenildi. 

Haber: Sümeyye Gökyar

Son Güncelleme: 23.10.2020 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaya 2020-10-25 23:13:54

Fuhuş çetesimi acaba her ne olursa olsun onlara gün yüzü gösteren devlete yazıklar olsun

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-10-26 11:09:17

İlk mahkemede tahliye olurlar.Adalet böyle malessef...

Avatar
Samsunlu55 2020-10-23 22:52:08

İdam idam idam idam idam idam idam

Avatar
Soner 2020-11-02 07:15:40

Adalet adelet degil ki tutuklansa bile 2 ay sonra cıkıyor mahkemedeki hakimlere sesleniyorum sizin evladınız olsa ne yapardınız hükümwrimiz size dünya kadar mas ödemesi yapıyor acaba bu masınızı çekerken bu ufak kızın basına gelenleri beyninizde geciyor mu buradan samsun adliyesine sesleniyorum adalet denen bir sey yok bakın size en ufak ornek makro Market magduruyum ya 2 sene olmus işden herkez aniden cikarım Baska sirket devdetmişlwr biİ haklarımızı almadan mahkemeye verdim 2.5 sene oldu daha 4 mahkeme oldu ertele ertele bune ya Baska sehir dekiler 3 mahkemede kararı vermiş hakim siz neyin daha ertelenmesini yapıyorsun bu bellı daha samsunda hakimlere sesleniyorum siz hiç mahdurluk yasamadınızmı Allah baskasına yaptıgınız eziyeti bir gün sitede ölmeden yasatacakmıs bunu bilin artık adalet işlesin suclu cezasını ceksin bu canavarları toplumda yasatmatın bizimle aynı kefede durmasın Cocugumuz varatın bu tarz seref yoksunlarını bu ne ya herkez denetimli serbest ne denetiminden bahsediyorsunuz toplumun saglini düzenini bozandan ne denetim serbestlik ya samsun teksas olmus artık bu tür pislikleri sokak dan polis topluyor hakim saliyor denetim olay bitti artık kendinize gelin hakim savcılar aldınız masın hakkını verin bu tür serefsizleri bizle aynı nefesi almak zorunda degiliz bizimde cocugu var sizinde yarın bizem basımızada gelebilir adalet nasıl bişey biliyormusunuz güWnle alakalı güven ruh gibidir terkedildigi bedene asla geri dönmez sizin kararlarınız yüzünden bu kopekler dısarda

Avatar
ALPER 2020-10-24 12:35:19

bunu yapanlar 3 5 yıl mı yatacak idam olmazsa yarın başka gençler kaçırılır yada uzun yıllar iyi hal uygulanmadan içeride tutulup ıslah edilmesi

Avatar
Yilmaz 2020-10-25 00:39:29

Bu cocugu kaciran namussuzlarin kizlari yokmu acaba?

Avatar
S.bulut 2020-10-26 15:55:16

İdamlık bunlar