banner388

FETÖ, Enes Kanter için seferberlik ilan etti

FETÖ terör örgütüne en yakın isimler arasında yer alan Enes Kanter hakkında örgüt tarafından seferberlik ilan edildiği ortaya çıktı.

FETÖ, Enes Kanter için seferberlik ilan etti

FETÖ terör örgütüne en yakın isimler arasında yer alan Enes Kanter hakkında örgüt tarafından seferberlik ilan edildiği ortaya çıktı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 11:25
FETÖ, Enes Kanter için seferberlik ilan etti

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in, yanında yer alan Enes Kanter için örgütün seferberlik ilan ettiği ortaya çıktı. 15 Temmuz sürecinin ardından MİT tarafından ByLock konuşmaları deşifreye edilmeye devam ediyor.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmasında yer alan ByLock konuşmaları örgütün faaliyetlerini ortaya koyuyor.


BYLOCK'TAN MAİL GÖNDERDİLER

Haber7'de yer alan habere göre, deşifre olan ByLock yazışmalarında örgüt mensuplarına mail gönderen "asya22" rumuzlu örgüt mensubunun 15 Temmuz sonrasında, "Canım hocamın sevgisi, ana, baba, kardeş bütün sevgilerin üzerindedir" şeklinde ifadeler kullanan basketbolcu Enes Kanter için kampanya başlatıldığı belirlendi. FETÖ'nün 19 Aralık 2015 tarihinde örgüt üyelerine "Enes Kanter’in danışmanından" başlıklı mail gönderdiği tespit edildi.


KANTER İÇİN OY İSTEDİ

Mailde, "Kampanya adı: ENES KANTER - NBA ALL STAR 2016" olarak belirtilen kampanya hakkında bilgiler yer aldı. Kanter'in All Star'a katılmasının büyük başarı olduğu söylenen mailde, "Bu kampanyanın maksadı, başarılı Milli basketbolcumuz Enes Kanter’i Batı Konferansı adına 2016’da Toronto’da oynayacak olan All Star maçına seçtirebilmek" ifadelerinin yer aldığı belirtildi.


1 MİLYON OY GEREKİYOR!

Kanter, 25 Aralık’ta yayınlanan sonuçlara göre 47 bin civarı oy alarak Batı Konferası’nda ilk 15’e girdiği belirtildi. Sonuçlar ile ilgili yapılan açıklamalarda ise "Küçük çaplı başlayan kampanyamız sonuç verdi ve Enes’in ilk 15’e girmesini başardık. Ancak Projenin daha ciddiyetle global bir katılıma dönmesi gerekiyor. Enes’in 1 milyon civarı oy alması lazım ki, yeri garanti olsun. Bu, çok zor bir durum değil. Çünkü bir kişi her gün tekrar tekrar oy kullanabiliyor" denildi.

Son Güncelleme: 24.07.2017 11:31
Anahtar Kelimeler:
FetöEnes KanterBylock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.