banner388

Toplu taşımada unutulan eşyalar açık arttırmada satılıyor!

1 yıl boyunca sahipleri tarafından alınmayan eşyalar açık arttırmayla satışa çıkıyor.

Toplu taşımada unutulan eşyalar açık arttırmada satılıyor!

1 yıl boyunca sahipleri tarafından alınmayan eşyalar açık arttırmayla satışa çıkıyor.

05 Eylül 2023 Salı 19:12

İETT işletmeleri otobüs, metrobüs, tramvay içinde ve duraklarında yolcular tarafından unutulan, aralarında, cep telefonu ile tabletin yanı sıra motosiklet kaskı, olta, tencere, ütü ve def gibi eşyaların da bulunduğu 2 bin 66 ürün, bir yıllık bekleme sürelerinin tamamlanmasının ardından açık artırma yöntemiyle satıldı. Karaköy'deki İETT binasında Komisyon başkanı Remziye Özgür yönetiminde gerçekleştirilen açık artırmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Komisyon tarafından belirlenen fiyat olan 184 bin 110 lira ile başlayan açık artırmayı, 550 bin lira veren Aziz Korkmaz kazandı.

"BU BİZİM HOBİMİZ"

Geçen yılki ihaleyi de kendisinin kazandığını hatırlatan Korkmaz "Bu sene de bana nasip oldu. Fiyatlar yükseğe gidiyor, ilgisi, alakası olmayan insanlar katılıyor. Almayacağı mala fiyat verenler oluyor. Teminatlı olsa bu fiyatlar verilmez. Ben 35 senedir bu işi yapıyorum, bizim hobimiz bu. Türk Hava Yolları, değişik havalimanlarının ihalesine katılıyorum, mağazamda satıyorum. Bir hobi haline geldi. Yerimiz Avcılar'da, merak eden gelip görsün. Malları, piyasadaki değerlerin üzerinden daha aşağıya satıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sami 2023-09-19 18:55:43

güzel bilgi