banner388

Millilerin İşi Zor

EURO 2016'da Milli takımımız aldığı sonuçlarla gruptan çıkma şansını zora soktu.

Millilerin İşi Zor

EURO 2016'da Milli takımımız aldığı sonuçlarla gruptan çıkma şansını zora soktu.

18 Haziran 2016 Cumartesi 12:03
Millilerin İşi Zor

Milli takımımızın dün akşam karşı karşıya geldiği son şampiyon İspanya’ya 3-0 mağlup olmasının ardından milyonlarca futbol sever ‘Türkiye guruptan nasıl çıkar’ sorusuna cevap aramaya başladı. Türkiye'nin gruptan çıkması için kaç puan alması gerek? İşte bunun cevabı…
 Ay-yıldızlı ekibimiz gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti karşısında galibiyet elde ederse Euro 2016 serüvenine devam etme şansını devam ettirecek. Milliler’in gruptan çıkmak için tek bir şansı bulunuyor, o da Çek Cumhuriyeti’ni yenmek.
Grupta ilk iki sırada olma şansını 3-0’lık İspanya yenilgisi ile kaybeden Milliler, Çek Cumhuriyeti’ni yenmeleri halinde Euro 2016 D Grubu’nu üçüncü tamamlayarak en iyi dört üçüncü arasında yer alabilmek için diğer gruplardaki maçların sonuçlarını bekleyecek.
21 Haziran Salı günü gruptaki son maçında Türkiye, rakibini eğer yenerse 1 puanlı rakibini geçerek grubu 3. sırada tamamlayacak. Milli takımımız puan ve averaj olarak 6 grup içerisinde diğer maçlarda alınan sonuçlar neticesinde en iyi 4 grup üçüncüsü arasına kalabilirse ikinci tura yükselecek.
 

Son Güncelleme: 18.06.2016 12:08
Anahtar Kelimeler:
GalibiyetMilliHesapçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.