banner388

Karşıyaka'da İstifa Şoku!

Karşıyaka Spor Kulübü şoke eden istifa ile sarsıldı.

Karşıyaka'da İstifa Şoku!

Karşıyaka Spor Kulübü şoke eden istifa ile sarsıldı.

26 Aralık 2016 Pazartesi 21:47
Karşıyaka'da İstifa Şoku!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, gerçekleştirdiği açıklama ile istifa ettiğini belirtti. Ligin ilk yarısını 29 puanla 4. sırada kapatan yeşil-kırmızılı takımın teknik hocası, “Yürekten bağlı olduğum Karşıyaka camiasına teknik ekibim ve futbolcu kardeşlerimle beraber çıktığımız bu umut yolculuğunda camiamıza yakışır bir duruşla, her şartta görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Başarılı olmak için gerekli olan şartın birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Tolungüç, “Teknik heyetim ve ben, tüm özverimizle hiçbir maddi çıkar gözetmeden mevcut durumda elimizden gelen daha fazla bir şey olmayacağını gördüğümüz ve aileme zaman ayıramadığım için affınıza sığınarak uzaklaşıyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza birlikte çalıştığımız dönem içerisindeki gayretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.


 
 

Anahtar Kelimeler:
FutbolKarşıyaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.