banner388

Fikret Orman, şampiyonlar liginin hayal olduğunu söyledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Fikret Orman, şampiyonlar liginin hayal olduğunu söyledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 12:01
Fikret Orman, şampiyonlar liginin hayal olduğunu söyledi

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalar yapan Fikret Orman, statlardan Arena isminin kaldırılmasından sonra bu kon üzerinde çalışıldığını ifade ederek Vodafone Park ismi üzeirnde durulduğunu ama bir takım görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Transfer konularında da konuşan Başkan Orman, Fenerbahçe'nin kiralık oyuncusu Lens'in Beşiktaş'a gelmek istediğini söylerken defans hattı için Mangala ve Vida ile ilgilendiklerini söyledi. Ayrıca Cenk Tosun ve Tolgay'ın takımda kalacağını aktaran Fikret Orman Demba Ba ve Aboubakar içinde takım kalması isteğinde olduğunu açıkladı.

Şenol Güneş konusunda da ayrıntılı olarak görüşüleceğini belirtirken "Şenol Güneş'le 1 yıl daha kontratımız var. Bundan sonraki süreci konuşuyoruz. Sözleşmeyi uzatmak için bütün şartları görüşmemiz gerekiyor. Biz 2-3 senelik strateji yapmak istiyoruz hocayla. Şenol Hoca transferde şu oyuncuyu istiyorum hayatta demez. Biz isim veririz o bakar. Kim teknik direktör olursa olsun bizim sistemimiz böyle. Biliç derdi mesela şunu istiyorum diye ama alıp almama iradesi yönetimdedir. Çünkü genel kurula hesabı biz veriyoruz."dedi.

Önümüzdeki sezon Türkiye'yi şampiyonlar liginde temsil edecek olan Beşiktaş'ta Avrupa hedefleri hakkında değerlendirmede bulunan Fikret Orman,"Feda sezonunda öncelikle kurumsal itibarı yeniden inşa etmeyi hedefledik. Statla birlikte başarı geldi. 2000'den sonra Avrupa Kupası'nın birkaç kez Türkiye'ye gelmeliydi. UEFA Kupası'nı biz getirebiliriz. Bunu başarmalıyız. Şampiyonlar Ligi Kupası hayâl. Bu imkânsız. Hedefimiz öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde üst turlar."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.