banner388

Arda kendi değerini düşürmeye başladı

Barcelona'da oynayan yıldız futbolcu Arda Turan'ın piyasa değerinde azalma görülüyor.

Arda kendi değerini düşürmeye başladı

Barcelona'da oynayan yıldız futbolcu Arda Turan'ın piyasa değerinde azalma görülüyor.

13 Haziran 2017 Salı 16:26
Arda kendi değerini düşürmeye başladı

Galatasaray'dan 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında A.Madrid'e buradan da 35 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olan yıldız futbolcu Arda Turan'ın takımındaki geleceği merak ediliyor.

Piyasa değerinde azalma söz konusu

Toplamda 30 maça çıkan yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 13 gol atarken 3 asist yaptı. Son zamanlarda formasından uzak kalan oyuncu son olarak Milli Takım kafilesini taşıyan uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye fiziksel ve sözel olarak gerçekleştirmiş olduğu davranış, Arda Turan'ın piyasa değeri üzerinde de etkisini göstermiş durumda.

Şuan ki fiyatı 24 milyon euro

Barcelona takımında 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun piyasa değeri transfermarkt verilerine göre transfer edildiği sene ödenen 35 milyon eurodan 24 milyon euro seviyelerine kadar geriledi. Bu durumun  nedeni olarak performans düşüklüğü ve milli takım kampında yaşanılan olumsuzluklar gösteriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.