banner388

Advocaat'tan Şok Rapor!

Fenerbahçe'nin teknik patronu Dick Advocaat, takımla ilgili hazırlayıp yönetime sunduğu raporla şok etti.

Advocaat'tan Şok Rapor!

Fenerbahçe'nin teknik patronu Dick Advocaat, takımla ilgili hazırlayıp yönetime sunduğu raporla şok etti.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 11:35
Advocaat'tan Şok Rapor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, oynanan Grasshoppers ve Başakşehir maçları sonrasında yönetim kuruluna takımla ilgili tespitlerini içeren bir rapor sundu. Hollandalı hocanın hazırladığı bu raporda Fenerbahçe taraftarının gözdesi olan Volkan Demirel'le ilgili bile olumsuz görüş var. Taraftarın beklentilerini düşürmeleri tavsiyesinde bulunan Advocaat, raporunda şunları belirtti:
"Bu takım hazırlık kampı yapmamış gibi ve test sonuçları açık değil, bazı futbolcuları gözünüzde büyütüyorsunuz, ben o kadar iyi olduklarını görmedim. Örneğin Fernandao sahada yürüyor, kimse kafasını kaldırıp, kontrollü oynamıyor ve kalecilerle savunma arasında iletişim yok, kalecilerden ses çıkmıyor. İleriye çıkan futbolcu geri dönemediği zaman yatıp sakatlık numarası yapıyor ve Volkan Demirel, Salih Uçan ve Ertuğrul Taşkıran, bana anlattığınız seviyede değil. Kjaer olmadığında ise defans organize olamıyor, eğer acele başarı bekliyorsanız, boşa beklersiniz, sabırlı olun ve taraftarlara bu konuda telkinde bulunun. Başarı öyle hemen gelmez."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.