banner388

Samsunspor’da hedef Manisaspor 

Yılport Samsunspor, sezonun son deplasmanında konuk olacağı Manisaspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Samsunspor’da hedef Manisaspor 

Yılport Samsunspor, sezonun son deplasmanında konuk olacağı Manisaspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

24 Nisan 2019 Çarşamba 12:55
Samsunspor’da hedef Manisaspor 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, sezonun son deplasmanında konuk olacağı Manisaspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Tam anlamıyla play off’lara konsantre olan kırmızı beyazlı ekipte, bugünkü çalışma gayet yüksek bir tempoda geçti. Antrenmana sakatlıkları devam eden İlyas Kubilay ve Okan’ın yanı sıra Abdülkadir, Samet’te katılmadı. 

TEMPO YÜKSEK 

Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra yapılan orta oyunu ile devam etti. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir’in futbolcularıyla yakından ilgilendiği bugünkü idmanda oyuncuların hırslı ve istekli görüntüleri teknik ekibi fazlasıyla memnun etti. Kırmızı beyazlı ekipte hafta sonu oynanacak Manisaspor karşılaşması hazırlıkları yarın yapılacak taktik antrenmanla devam edecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 55 2019-04-24 15:15:28

Ancak manisa spor maçı çok önemli olur zaten bu takım ve teknik direktörü için. Diğer rakiplerimizin maçları hiç önemli değildi.rakipler yollarına devam etsin biz hala nasıl başladıksak lige öyle bitirelim. Siz yine boş vaadler vermeye devam edin lig boyunca liderliği ele geçireme ondan sonra play offla şampiyon olcaz havasına girin. Buna ancak takım futbolcuları olarak teknik direktör olarak siz inanırsınız bide kadir inanır :) boş laf yapmayin ne olurya icrat yapında bi işe yarayın.