banner388

Samsun'da bıçaklı saldırı!

Samsun'da bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Samsun'da bıçaklı saldırı!

Samsun'da bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

24 Nisan 2019 Çarşamba 12:59
Samsun'da bıçaklı saldırı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde küfürleşme yüzünden tartışma çıktı. Olayın büyümesi ile taraflardan biri bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıyı düzenleyen zanlı ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi 56'lar mevkisinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre B.Y. (25) isimli şahıs bıçaklı saldırıya uğrayarak ensesinden ve sol koltuk altından yaralandı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından yaralı B.Y. önce Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalelerin ardından B.Y. hayati tehlike kaydı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bıçaklı saldırı düzenleyen zanlı ise kaçtı. 

Bıçaklı saldırganın yakalanması için çalışmalara başlayan Samsun emniyeti saldırı düzenlediği iddia edilen N.C.'yi (42) yakalayarak gözaltın aldı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan N.C., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren N.C. mahkemece tutuklananarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 24.04.2019 16:28
Anahtar Kelimeler:
SaldırıSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.