banner388

Samsunlu gazetecilerden Bayram Hoca'ya şok... GAZETECİLER  BAYRAM HOCA'YI PROTESTO ETTİ

Samsunlu gazetecilerden Selçuk Kaya ve Alper Cabbar'a destek. Samsunspor'un her deplasmanını takip eden Samsun medyası, Çaykur Rizespor maçı sonrasında toplantıya katılmak üzere basın odasına gelen Bayram Bektaş'ı protesto etmek için odayı terkettiler. 

Samsunlu gazetecilerden Bayram Hoca'ya şok... GAZETECİLER  BAYRAM HOCA'YI PROTESTO ETTİ

Samsunlu gazetecilerden Selçuk Kaya ve Alper Cabbar'a destek. Samsunspor'un her deplasmanını takip eden Samsun medyası, Çaykur Rizespor maçı sonrasında toplantıya katılmak üzere basın odasına gelen Bayram Bektaş'ı protesto etmek için odayı terkettiler. 

11 Eylül 2022 Pazar 20:23
Samsunlu gazetecilerden Bayram Hoca'ya şok...  GAZETECİLER  BAYRAM HOCA'YI PROTESTO ETTİ

Samsunspor Haber - Samsunlu gazetecilerden Selçuk Kaya ve Alper Cabbar'a destek. Samsunspor'un her deplasmanını takip eden Samsun medyası, Çaykur Rizespor maçı sonrasında toplantıya katılmak üzere basın odasına gelen Bayram Bektaşprotesto etmek için odayı terkettiler. Gazetecilerin ortak eylemi karşısında kısa süreli bir şok yaşayan teknik direktör Bayram Hoca konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Burası basın odası. Basın toplantısına katılmak isteyen basın mensupları olarak gelir, gelmeyen kendi bilir. Saygı duyuyorum. Ben objektif yorum yaparım. Sizler de değerli basın mensupları olarak objektif yorum beklerim. Takım oynamadı, kötü oynadı veya pozisyona girmedi veya mağlup olduğunda ortaya gereken mücadeleyi koymadığı zaman zaten eleştirilecek olan benim. 

BEN BOŞ KONUŞMAM 

Bende eleştirilere açığım ama bu takım bir mücadele örneği ortaya koyuyor. Kaybettiği maçlar da ortada, kazanamadığı maçlar da ortada. Hep sonuçlandırma ile alakalı bir sıkıntı var. Hep çalışıyoruz. Bugün de aynısını yaşadık. Siz objektif olduktan sonra doğru haberi vatandaşa veya kurumlara vermekle yükümlüsünüz. Size saygı duyuyorum. Siz olmazsanız biz boşuna konuşuruz. Ama başka bir niyet aradığın zaman, bizim söylediğimizi başka bir şekilde söylerseniz olmuyor. Ben hata da yapabilirim, özür dilemesini de bilirim. Ben boş konuşmam. Ailemden de bu terbiyeyi aldım. Dolayısıyla herkes istediği gibi yorum yaptığında hoş olmuyor. Ben sadece buna üzülüyorum. O yüzden sizlere beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-09-11 20:36:30

Bu hoca kaldığı sürece Samsun spora zarar veriyor

Avatar
Metin55 2022-09-11 20:53:43

Başkan taraftarla inatlaşmayı bırak gönder şu beceriksiz hocayı.Takım oyunu diye bir şey yok.

Avatar
HFÖ 2022-09-11 20:56:21

Bayram BEKTAŞ denen şahsı muhterem kaç haftadır takım şöyle oynuyor, takım böyle oynuyor, şanssızdık edebiyatı yapıyor.
Birisi bu arkadaşa futbolda önemli olanın bir şekilde galip gelmek olduğunu zira alınan puanlara göre ligden çıkma ve düşme sıralamasının yapıldığını hatırlanmalı.

Avatar
HFÖ 2022-09-11 20:58:47

Sayın Batu KAPLAN başka hocamı bulamadınızda bu arkadaşı Samsunspor’un başına bela ettiniz.
Bazen “Ben bu işi beceremiyorum “ deyip İstifa etmekte onurlu bir erdemdir ama anlayana

Avatar
55 2022-09-11 21:22:46

Sorun hoca değil oyuncular uyum yok , hangi hoca gelirse gelsin bu takım adam olmaz

Avatar
aslan aslan 2022-09-12 11:22:36

yar şaçların lüle lüle. bayram hoca güle güle.

Avatar
Elli5 2022-09-12 14:44:34

Hoca gider kalır orası ayrı dert fakat bu samsun medyası kendine çeki düzen versin. Her hoca ile sorun yaşıyor, Selçuk Kaya ve Alper cabbar. Hocayı protesto ediyorlarmış çok lazımsınız ederseniz edin be

Avatar
AYDIN 2022-09-13 11:19:35

KADROSUNDA OYNADIĞI LİGİN GOL KRALI VAR VE TAKIMA KOYMUYOR.. HALA SON VURUŞLARDA EKSİKLİK VAR TAKIMDA DİYOR..YA SEN GERÇEKTEN ÇOK ÇAPSIZ BİR HOCAYMIŞSIN..HER TOPU KAYBEDEN LAKAYT VE LAUBALİ OYNAYAN BOLDRİNİ NASIL TAKIMDA TUTTUN DA TAKIMA PUANLAR KAYBETTİRDİN