banner388

Bayram Hoca'nın ayrılmasını bekleyenler yine hayal kırıklığına uğradı... BU MAÇTA  İSTİFA ETMEDİ

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor maçı sonrasında da istifa etmedi. Bayram Hoca, "Buradan 1 puanla dönüyoruz. Bu saha ve deplasmanda oynamamıza rağmen güzel bir mücadele örneği gösterdik” dedi.

Bayram Hoca'nın ayrılmasını bekleyenler yine hayal kırıklığına uğradı... BU MAÇTA  İSTİFA ETMEDİ

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor maçı sonrasında da istifa etmedi. Bayram Hoca, "Buradan 1 puanla dönüyoruz. Bu saha ve deplasmanda oynamamıza rağmen güzel bir mücadele örneği gösterdik” dedi.

11 Eylül 2022 Pazar 20:53
Bayram Hoca'nın ayrılmasını bekleyenler yine hayal kırıklığına uğradı...  BU MAÇTA  İSTİFA ETMEDİ

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor maçı sonrası şunları söyledi; “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Ortaya çok güzel bir mücadele örneği koydular. Maça da iyi başlamıştık. 2 tane üst üste gelen basit hatadan topu uzaklaştıramadık. Rakibe verdik. Onun devamında da rakip şut attı ve kendi oyuncumuza çarptı ve gol oldu. Üst üste gelen hatalardan dolayı 1-0 geriye düştük. Gol atmak için de fırsatları bulduk. Zaman zaman da orta sahada sıkıntı yaşadık. Rakibin ofansif orta sahasının sürekli arkaya sarktığında adam paylaşımında bir sıkıntı yaşadık. İkinci devre bunu biraz daha dengeledik. 

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

İlk maç hariç, diğer maçlarda sürekli geriye düşüp, beraberliği yakalayıp, zorlayan bir takımız. Öne de geçebilirdik. Geriye düşmüşken maçı kazanabilecek kalitede bir kadromuz var. Pas anlamında kontrolü aldıktan sonra rakip uzun topa döndü. Uzun topa döndüğünde mesafeler açıldı. Orada da dönen topu aldık ve daha organize ataklar geliştirdik ama sonuçlandıramadık. En üzüldüğüm nokta böyle bir maçta Süper Lig’ten de düşmüş olsalar Çaykur Rizespor da büyük bir camia ve bir gücü var. Biz bu güce karşı bir direnç gösterdik. Son saniyede antrenmanda çalıştırdığımız pozisyonu da tam istediğimiz gibi yakaladık. O topu kötüye kullandık. Onu atsak maç bitiyordu. Üzgünüm. Buradan 1 puanla dönüyoruz. Bu saha ve deplasmanda oynamamıza rağmen güzel bir mücadele örneği gösterdik."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HFÖ 2022-09-11 21:43:22

Yüksel başkanın acilen bu adamın kovması lazım bugün olmasa yarın bu adamı kovmak zorunda kalacak ama bu arada yaşanan puan kayıpları korkarım ki Samsunspor ‘u şampiyonluktan edecek.
ZİRA BU ADAM TAZMİNATINI ALMADAN İSTİFA ETMEZ!!!!

Avatar
Hasan donbay 2022-09-11 22:36:36

Yahu hoca sen hangi maci izledin yoksa ben,mi körüm yazik bir samsunsporlu tafaftar olarak cok üzülüyorum bu duruma sana tavsiyem hoca sen bu isi bilmiyorsun vesselam..?

Avatar
ÇETİN 2022-09-12 09:13:09

fotana haric diğer esmer futbolcular berbat....yoklar....orta saha yok....gol bölgesinde gol atacak adam yok...sadece boş yere koşular var.....gol atma niyetleri yok gibi....ha bire koş...koş...netice ...yok.....

Avatar
takipçi 2022-09-12 10:30:59

zırt pırt hoca değiştirmenin takıma hiç bir faydası yok.bayram gitsin gelsin başkası gelen kariyerli biri olabılır.iki maç puan kaybetsin ayın istemezlikler başlayacak ne olacak bu durumda. biraz sabır futbolda sabır ve istikrar önemli seyirci herşeyin istediği olsun istiyor bu olmuyor maalesef hayatta.

Avatar
aslan aslan 2022-09-12 11:25:23

samsunspor forması bayram hocaya biraz büyük geldi.

Avatar
HFÖ 2022-09-11 21:01:56

Bu arkadaş tazminatını almadan istifa edip gitmez bu arkadaşın tazminatını ödeyeceksin takımdan göndereceksin takımın başına bu arkadaşı bela edenlerden de bu arkadaşa ödemiş olduğun tazminatı alabiliyorsun cayır cayır geri alacaksın alamıyorsanda o arkadaşlara kapıyı göstereceksin.

Avatar
Beyaz Atak 2022-09-12 00:46:37

Hocam artık gitsende bizde önümüze baksak, 5 hafta geçtı hep bahane üretiyorsun keşke bu yeteneğı oyuna yansıtsan şimdiye lider olurduk... hep bahane hiç özeleştırı yok...
Madem adamlık yapacaksın git artık büyük SAMSUN halkını sevindir bizde adam gibi adamla devam edelım
Büyük SAMSUN halkına saygılar

Avatar
Ufuk 2022-09-12 12:35:57

Adam Enayimi istifa etsin Futbol Hocası olmadığı halde birileri tarafından Yüksel beye Kaptırdılar Ganimet Ortak Kaç kişiler