banner388

Manisaspor hazırlıkları son sürat 

Samsunspor’da, Manisaspor karşılaşması hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor.

Manisaspor hazırlıkları son sürat 

Samsunspor’da, Manisaspor karşılaşması hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor.

25 Ocak 2018 Perşembe 16:56
Manisaspor hazırlıkları son sürat 

Samsunspor Haber -  Samsunspor’da, Manisaspor karşılaşması hazırklıkları yoğun tempoda devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde ki çalışmaya Çağrı Ortakaya ve Ufuk Budak’ta katıldı. Yoğun kar yağışına rağmen oyuncuların son derece istekli göründüğü idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. 


MORALLER YERİNDE 

Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra sonra 5 e 2 orta oyunu ile devam etti. İki gruba ayrılan kırmızı beyazlı oyuncular, pas çalışması yaptı. Teknik direktör Engin İpekoğlu’nun futbolcularıyla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmazken Samsunsporlu oyuncular, çalışmayı çift kale yaparak tamamladılar. Kırmızı beyazlı ekip, Cumartesi günü oynayacağı Manisa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek çalışmayla sonlandıracak.


  
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.