banner388

Hayal kırıklığı yaratan üçlü 

Kırmızı beyazlı ekibin hücum hattını oluşturan Yasin Öztekin, Morkye Fofana ve Tomane'nin 'dönüm' maçı olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında varlık gösterememeleri hayal kırıklığına neden oldu. 

Hayal kırıklığı yaratan üçlü 

Kırmızı beyazlı ekibin hücum hattını oluşturan Yasin Öztekin, Morkye Fofana ve Tomane'nin 'dönüm' maçı olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında varlık gösterememeleri hayal kırıklığına neden oldu. 

28 Şubat 2022 Pazartesi 15:30
Hayal kırıklığı yaratan üçlü 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yıldız isimleri Yasin Öztekin, Morkye Fofana ve Tomane, Ümraniyespor karşılaşmasındaki performanslarıyla hayal kırıklığı yarattılar. Kırmızı beyazlı ekibin hücum hattını oluşturan bu üçlünün 'dönüm' maçı olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında varlık gösterememeleri camiada büyük hayal kırıklığına neden oldu. Samsunsporlu taraftarlar, özellikle Yasin, Fofana ve Tomane'den bu maçta çok şeyler beklediklerini açıklamışlardı. 

BİR VARLIK GÖSTEREMEDİLER

Ligde geçen 27 hafta boşunca attıkları goller ve takıma sağladıkları büyük katkı ile herkesin büyük beğenisini kazanan bu üç oyuncunun, hedef maç olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında sahada yetersiz kalmaları gelecek adına camiada büyük tedirginlik yarattı. Teknik direktör Fuat Çapa'nın hafta sonu oynanacak Menemenspor maçı öncesinde takımıyla genel bir toplantı yapacağı ve herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini anlatacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2022-02-28 16:48:24

Tomane santrafor sa bu takımda 6o ı geçen yaşıma bende santrafor oynarım. Samsunlu yazık oluyor adam da sürayok teknik yok ama 11 de. Fofana bence takımda çabalayan tek adam. Digerlerı al ver yan pas defans tan bir tane orta yok ama gelen gol oluyor. Koca samsundan 11kişi çıkmıyor mu yabancı diye dünyanın parası çar cur ediliyor.

Avatar
ekip 2022-02-28 15:35:33

fofana 2.yarı oyuncusu, ilk yarı gol olmasa 2.yarı zaten yorulup verimi düşüyor. yorulan rakip defansa 2.yarı koy dağıtsın, yasin de ilk yarı oyuncusu ama tomane her an oynar.

Avatar
Nail guler 2022-02-28 17:30:26

Hocam kendinide taraftarını da kandırma medyasını tomaneyi hasan-ı oynat yenilerin hepsini gör ondan sonra top nasıl oynamıyormuş gor

Avatar
Cemalettin Ozcan 2022-02-28 17:48:34

Defansta Burak Yılmaz neden oynatilmiyor?
Yedek kadroda olduğuna göre hazırdır ama bir türkü 11'e giremiyor.
Batu biraz ağır kalıyor,yanında oynayan gencimiz de yerini kaybediyor.
Buna hoca derhal çözüm bulmalı.
Nurullah in hiç kusuru yoktur.O hareketi kim olsa yapardı.Elestieenleri kınıyorum.

Avatar
Murat 2022-02-28 18:24:32

Defansa acilen çeki düzen verilmeli

Avatar
Ali Yiğit 2022-02-28 23:16:04

Fuat çapa Samsunspor un hocası olamaz.zerre kadar futbol dan bu haber.rakip takımlar iki pasla ceza alanımıza geliyorlar.hani önlem nerede defans.fasa fiso.oyle bir forvet çarkı rakip ceza sahasında olumlu bir pas veya sutlarini görmüyoruz.bu hocanın futbol bilgisinin sıfır olduğunun kanıtıdır.rakip takımın her gelişi gol olabilir.oyle görüyoruz.gelince eyvah diyoruz.samsunda futbol yok.samsun hocasiz oynuyor.demekki hoca olsa bu takım rahat çıkardı.diyorum.

Avatar
Aliosman 2022-02-28 23:28:19

Ben genede tomaneyi ayırıyorum.yasin ile fofana bunlar kaliteli oyuncular değil.ceza sahasina iki pas beceremiyenden futbolcu olmaz.olumlu bir pas goremiyoruz.

Avatar
Ahmet gonca 2022-03-01 01:12:15

Ne isterseniz onu yapın kardeşim iş işten geçti artık hepinize yazıklar olsun hiçbiriniz beş para etmezsiniz