banner388

İşte şampiyon hocanın yeni takımı

Samsunspor U19 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayan Recep Sermet Boyar, Efeler 09 SFK'da teknik direktörlük görevini üstlendi.

İşte şampiyon hocanın yeni takımı

Samsunspor U19 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayan Recep Sermet Boyar, Efeler 09 SFK'da teknik direktörlük görevini üstlendi.

28 Şubat 2022 Pazartesi 15:50
İşte şampiyon hocanın yeni takımı

Konu ile ilgili Efeler 09 SFK’dan yapılan açıkalamada; “Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Efeler 09 Spor Futbol Kulübü (SFK), Veyis Kanber’den boşalan teknik direktörlük görevine Recep Sermet Boyar’ı getirdi. Geçen sene Samsunspor’da görev yapan 50 yaşındaki tecrübeli teknik adam, kırmızı beyazlı ekip ile TFF 1.Lig U19 Türkiye Şampiyonluğu sevinci yaşadı. Futbolculuk dönemlerinde Samsunspor, Eskişehirspor, Kuşadasıspor, Kartalspor ve Kırşehirspor gibi takımlarda top koşturan Recep Sermet Boyar, teknik direktörlük kariyerinde ise daha önce, Ladik Belediyespor, Karsspor ve Samsun Kadıköyspor gibi takımların yanı sıra; Samsunspor A Takımında yardımcı antrenörlük ve Teknik Sorumluluk görevlerinde de yer aldı. Yeni hocamıza hoş geldin diyor, hep birlikte şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2022-02-28 20:54:27

2. LİGDEN 1. LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE RECEP HOCAMIZIN HAKKINI YEDİLER. 5 MAÇLIK SERİ GALİBİYETLERİ SAYESİNDE KAZANDIK AMA BAŞARIYI BAŞKALARI SSHİPLENDİ. O MAÇLARI ALAMASAYDIK 1. LİGEDE ÇIKAMAZDIK.

Avatar
Samsunlu 2022-02-28 21:04:41

Sermet hoca 2012-16 yıllarında turizm meslek lisesinde beden öğretmeni hocamızdı çok kaliteli,karakterli bir duruşu ağırlığı olan on numara bi adamdı başarılarınızın devamını dileriz hocam vurdurduğunuz gol olsun.

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-03-01 14:35:10

Aslan gibi hoca... Allah yardımcın olsun sayın hocam. Yönetimdeki Bu kafa değişirse sende evine yuvana SAMSUNSPOR a dönersin.