banner388

Yusuf Ziya Yılmaz'a övgü

Samsun'a gelen Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a övgü yağdırdı.

Yusuf Ziya Yılmaz'a övgü

Samsun'a gelen Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a övgü yağdırdı.

05 Mayıs 2017 Cuma 11:16
Yusuf Ziya Yılmaz'a övgü

Samsun Haber - Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş ve beraberindeki heyet Samsun'a gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Bursa tanıtım günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Yılmaz'a teşekkür eden Otruş, "Bu şehirde yaptıklarınız Samsun içinde ve Samsun dışında yaşayan hemşehrileriniz tarafından her zaman takdir ediliyor ve projeleriniz herkese örnek gösteriliyor. Hemşerilerinizi yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Yılmaz ise "Hemşehri derneklerimiz bizim için çok önemli. Sizler bizim kültür zenginliğimiz, farklılığımızsınız. Zaten en büyük zenginliğimiz de farklılığımız ve birçok kültürü içimizde barındırıyor olmamız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim eylesin" diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.05.2017 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık 2017-05-05 23:47:15

Kimse havaya girmesin samsunun önemli eksikleri var bunlari aşmasi sart 1 imar duzenli yapilasma genis cadde sokak yok bu bir eksiktir bana bi cadde soyleyin sokaginiz caddeniz dar araba park etmesin diye her yeri ucretli otaparka cevirdiniz bir proje soyleyin turkiyede adindan bahsettircek proje hayvanat bahcesine gidin bu bir ornek birde izmire gidin devede kulak kalir 2 ci sikinti işsizlik sanayi bursa dedimi otamobil tekstil uzerine sanayilesme gelir istanbul her anlamda sanayi vardir samsunun neyi var kac buyuk sanayi var kimseyi simartmaya gerek yok bu zamanda kucuk esnaf olan ayakta duramiyo yani bi sehre her seyi yapmak yetmiyo adindan bahseddircek buyuk yatirima projelere ihtiyac var samsun turkiyenin ilk 5 laik bi sehir 17 ci olmak goc vermek nufusun yavas bebek gibi enekkiyerek buyuyor artiyorsa kimsede simarmasin ...