banner388

Tarihi köprüye mavi yol!

Samsun’un Çarşamba ilçesinin simgelerinden biri olan Tarihi Köprü üzerinde bulunan bisiklet yolunda yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Tarihi köprüye mavi yol!

Samsun’un Çarşamba ilçesinin simgelerinden biri olan Tarihi Köprü üzerinde bulunan bisiklet yolunda yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

27 Temmuz 2023 Perşembe 19:34
Tarihi köprüye mavi yol!

Çarşamba ilçesinin sembolleri arasında yer alan Tarihi Köprü üzerinde Çarşamba Belediyesi ekiplerince hummalı çalışma sürüyor. Köprü üzerinde bulunan bisiklet yolu ve engelli çıkış noktasındaki alanlar maviye boyanırken, köprü çehresinde yapılan çalışmalar ilçe halkı tarafından takdir toplamıştı.

Mavi renkle belirlenen bisiklet yolu ve diğer işaretçilerin boyama işlemlerinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, bisiklet sürücülerinin ve yayaların köprüden daha güvenli bir şekilde geçmeleri sağlanacak.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunahberTarihieser
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yol 2023-07-28 15:21:05

yeşile boyansa daha güzel olurdu çarşambaspor yeşil beyaz, inşaAllah bu mavinin kenarlarını da bordo boyamaya kalkışmazlar

Misafir Avatar
cin 2023-07-29 13:09:14 @yol

öyle hin fikirli insanlar var ki mavi boşuna seçilmemiş olabilir yarın biri de yanına diğer rengi ekleyip o gereksiz renkleri oluşurma fikri olarak düşünmüş olabilirler. adamlar renk hastası takıntı yapmışlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Burhan kusdogan 2023-07-28 13:27:17

Birde köprünün 10 yıllık aydınlatma direklerinin sökülüp daha modern aydınlatma direklerinin yapılması köprüye modern bir hava katacaktır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun..Amin

Avatar
E subaşı 2023-07-29 09:39:15

Çok güzel maşAllah

Avatar
İsmet Altuntaş 2023-07-29 16:15:08

Hqlit dogan başkanımıza tesekkur ederiz fakat carsambanin bircok ücra koselerinde yollar bozuk bu konuda duyarlılık bekliyoruz