banner388

Samsun'da Tramvay Yolda Kaldı

Samsun'da tramvay Atakum ilçesinde arıza yaptı.

Samsun'da Tramvay Yolda Kaldı

Samsun'da tramvay Atakum ilçesinde arıza yaptı.

31 Ocak 2017 Salı 17:56

Samsun'un Atakum ilçesinde Ömürevleri tramvay durağında tramvay arıza yaptı. Arıza yapan tramvay nedeniyle yol geçişi kapandı. Yaşanan bu arıza diğer tramvay seferlerinde aksama yarattı. Yaşanan arızanın tramvayın elektrik sistemi ile ilgili olduğu öğrenildi.

Samsun'da bu sabah erken saatlerde yine bir arıza yaşanmıştı. Türkiş durağında arıza yapan bir tramvay yüzünden seferler aksamış ve işe gidiş saati olduğu için birçok insan mağdur olmuştu.

Sabah meydan gelen arıza ancak 2 saatte giderilebilmişti. Vatandaşlar tramvaydan inmek zorunda kaldılar. Tahliye edilen vatandaşlar duruma isyan ettiler. Gelen diğer tramvaylarda mecburen durup, yolcularını indirmek durumunda kaldılar. Alınan bilgiye göre hafif raylı sistemde yaşanan arızanın giderilmiş olduğu öğrenildi. 


 

Son Güncelleme: 31.01.2017 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.