banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'da Karla Mücadele Devam Ediyor

Son yılların en sert kışında İlkadım Belediyesi ekiple aralıksız karla mücadelesini sürdürüyor.

banner269

İlkadım'da Karla Mücadele Devam Ediyor

Son yılların en sert kışında İlkadım Belediyesi ekiple aralıksız karla mücadelesini sürdürüyor.

31 Ocak 2017 Salı 18:00
İlkadım'da Karla Mücadele Devam Ediyor
Samsun Haber- İlkadım Belediyesi ekipleri karla mücadele için seferber olurken, Başkan Erdoğan Tok vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Karın günlük hayat üzerindeki olumsuz etkilerini kaldırmak için tüm ekiplerin seferber olduğu İlkadım Belediyesinde Başkan Tok ekiplerin bizzat başında bulunarak çalışmaları titizlikle takip ediyor.

“Yoğun kar yağışının olumsuz etkileri minimum seviyede”

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyon merkezinde, meteorolojiden gelen bilgiler doğrultusunda planlanan çalışmaların yanı sıra, ‘Belediye Whatsapp’ iletişim hattından, İlkim Çözüm Masasından ve Belediye sosyal medya hesaplarından gelen talepler doğrultusunda ekipler yönlendiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü personellerinin dışında belediye bünyesindeki diğer birimlerden kaydırılan personellerle karla mücadelenin devam ettiği İlkadım’da yoğun kar yağışının etkileri minimum seviyeye indiriliyor.

“İlkadım belediyesi bütün ekipleriyle sahada”

Kar yağışına karşı seferber olduklarını belirten İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman, “İlkadım Belediyesi olarak yoğun kar yağışı devam ederken biz de bütün iş gücümüzle vatandaşımızın en az şekilde etkilenmesi için çalışmalarımızı 24 saat sürdürmekteyiz. Nüfusun yoğun olduğu bölgeler dışında ilçemizin yüksek kısımlarında özellikle sağlık sorunları yaşayan vatandaşlarımız için sağlık ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi yer yer mücadelemizi güçleştirmesine rağmen belediyemizin bütün ekipleriyle sahada, İlkadımlı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

TOK: “Karla mücadelede bir an bile ara vermiyoruz”

Karın günlük hayat üzerindeki olumsuz etkilerini kaldırmak için tüm ekiplerin seferber olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Tok, “İlçemizdeki kar yağışının olumsuzluklarını gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Gece-gündüz devam eden karla mücadelemizde aralıksız devam eden yoğun kar yağışı zaman zaman güçlüklere neden oluyor. Fakat biz belediyemiz imkanları ve personel gücümüzle bir an bile ara vermeden mücadelemizi sürdürüyoruz. Meteorolojiden aldığımız bilgileri değerlendirerek çalışmalarımızı doğru yönlendirmekteyiz. Yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle açılan yolların tekrar ulaşıma kapanıyor. Buna karşın çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 24 saat esasına dayalı olarak iş başındayız. Kar mücadelesi çalışmalarında her zaman ana yollar önceliğimizdir. Ana yollardaki çalışmaların tamamlanmasıyla tali yollara el atıyoruz. Bunun yanında mahsur kalma, cenaze ve hastalara müdahalelere her zaman öncelik veriyoruz. Bu durumda olan vatandaşlarımızın 112’ye ya da bizlere ulaşması durumunda gerekli olan tüm çalışmaları ivedilikle yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 31.01.2017 18:03
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2017-01-31 18:31:09

Tam yalan haber bu kadar olur. bide ekiplerin başında bulunuyormuş .

Avatar
Mağdur olan biziz 2017-01-31 18:56:46

Yollar cok kötü hastane yollari bile kapali.cok ilginc

Avatar
Misafir 2017-01-31 19:02:48

Arkadaşım İlkadım ın göbeğindeyiz şu an 40 cm kar var nerde bulunuyormuş başkan ne ekip ne çalışma var yalan dolan adalet mahallesi bu arada mekan

Avatar
Dilek 2017-01-31 21:32:23

Allah Allah...Biz niye görmüyoruz? Kör mü olduk acaba?Biz sadece yolda yürümeye çalışan bu arada yolu da açan halkı görüyoruz.Hatta hiç açılmayan yollar görüyoruz.

Avatar
Bir vatandaş 2017-01-31 22:00:05

Başkanım bu işler poz vermeyle olmuyorYazık ki bu sefer karla mücadelede sınıfta kaldın

Avatar
Gurbet 2017-02-01 13:10:15

her şey yalan inan ben böylesini görmedim yaşamadım bir ordu belediyesine bakarak koskoca samsunun hali nedir böyle hiç bir iş makinası görmedim çalışan millet perişen oldu tuz at deniz suyu dök aracınızmı yok ben büyükşehir ve ilk adım belediyesine bir türk vatandaşı olarak gercekten çok gördüm ve görüyorum hiç bir çalışması olmadığından dolayı birde gece gündüz ekiplerle hizmetteyiz diyorlar kimseleri kandırmasınlar asla ben bu kadar diyorum .. anlayan anlamıştır mesajlardan başkada diyeceğim yoktur..özellikle ilk adım için yazdım bunları okusun ve milletini dinlesin ne diyor diye bende ilk adım bölgesinde oturmaktayım çünki,,