banner388

Samsun'da Öğrenci ve Mezunlara Ücretsiz Kurs !

İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrenciler ile mezunlara yönelik olarak ücretsiz, ‘Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın tanıtımları gerçekleştirildi.

Samsun'da Öğrenci ve Mezunlara Ücretsiz Kurs !

İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrenciler ile mezunlara yönelik olarak ücretsiz, ‘Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın tanıtımları gerçekleştirildi.

09 Eylül 2016 Cuma 14:37
Samsun'da Öğrenci ve Mezunlara Ücretsiz Kurs !

İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden organize edilmiş olan tanıtım programı, Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacak. Tanıtım etkinliklerine; İl Milli Eğitimin Müdürü Coşkun Esen, İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.



"ETKİNLİNLİKLERİ HER YERE ULAŞTIRACAĞIZ"
Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını geçen sen başarılı bir şekilde uygulanmış olduğunu belirten Samsun’un İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, "Geçtiğimiz sene Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın Samsun’da yapılan istatistiklerine bakıldığı zaman arzu edilmiş olan seviyede olmadığını görmekteyiz. Ancak bu sene her sokağı, her caddeyi, halkımızın olduğu her yere bu etkinlikleri ulaştıracağız. Bu hayatı okul okulu da hayatlaştırma çabasıdır. Artık yapacak olduğumuz her faaliyette bizi sokaklarda, caddelerde insanların temas ettiği her alanda göreceksiniz. Böylece bütün toplumun ilgisini çekerek eğitim ve öğretime çekmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın beklediği o iyi insanı yakalayabilmek ancak eğitimle mümkün olacak. Eğitimi toplumumuza yaymak istiyoruz. Bu çerçevede açmış olduğumuz kurslardan öğrenciler ücretsiz bir şekilde faydalanacaklar. Öğrencilerimizin kendi istediği okulda istediği öğretmenden eğitim alabilecektir. Samsun’un akademik ve sosyokültürel başarılarının artıracağını düşünmekteyiz ve bu sebeple kurslarımıza büyük önem vermekteyiz " dedi.
Destekleme kursunun eğitimde çok önemli bir yer kapladığını söyleyen İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Destekleme ve Yetiştirme Kursları'na elektronik olarak başvurular 27 Eylül tarihinde İlkadım’ın Milli Eğitim Müdürlüğü ve birde Halk Eğitim Müdürlüğünün web sayfasından alınacaktır. Yüz yüze yapılacak olan başvurular okullarımızdaki ilgili birimlere yapılacaktır. Kurslarımızda uzman öğretmen kadrolarının yer alması ile titizlikle çalışmalar yapacağız. En az 10 en çok da 20 öğrenci ile bu kursları açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 09.09.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.