banner388

Canik'in Güzelleri Görücüye Çıktı

Samsun Canik Belediyespor Bayan Baskotbol Takımı, aralarında 3 kez ‘dünyanın en güzel sporcusu’ seçilen Antonija Misura Sandric’in de bulunduğu 10 yeni transferiyle basının karşısına geçti.  

Canik'in Güzelleri Görücüye Çıktı

Samsun Canik Belediyespor Bayan Baskotbol Takımı, aralarında 3 kez ‘dünyanın en güzel sporcusu’ seçilen Antonija Misura Sandric’in de bulunduğu 10 yeni transferiyle basının karşısına geçti.  

09 Eylül 2016 Cuma 15:15
Canik'in Güzelleri Görücüye Çıktı

Bu sezon Euro Cup’ta da mücadele edecek olan Samsun Canik Belediyespor Bayan Baskotbol Takımı,  geçen seneki kadrodaki oyuncularla yollarını ayırdı ve seneye 6 yabancı, 5 yerli olmak üzere 11 yeni transferle iddialı bir giriş yaptı. Altın Meşe Park Tesisleri’nde düzenlenen sabah kahvaltısında basın mensuplarının karşısına çıkan sporcular, oynadıkları maçlar kadar güzellikleriyle de adlarından söz ettirdiler. ​Canik Belediyespor'un yeni transferleri ise şöyle: Elina Babkina, Antonija Misura Sandric, Eshaya Murphy, Viktoria Mircheva, Naignouma Coulibaly, Luca İvankovic, Tuğba Taşcı, Miray Şahin Yıldırım, Hülya Çoklar, Niray Sena Aral ve Fatma Ata.

Takımımız şu anda 6 yabancı ve 5 Türk oyuncuyla transferi tamamlamıştır ve 1 yabancı oyuncumuz da bu akşam aramıza katılacak diyen Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başkanı Ercan Bayrak, “Takımımız 20 gündür Başantrenörümüz Mehmet Can Öztürk ile birlikte antrenmanlarına devam ediyor ve yapılan bu transferleri hocamızın ve yönetim kurulumuzun istekleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Oyuncularımıza güveniyoruz ve geçen yılki başarımızı bu sezon da arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta Yunanistan’da Spartak Moskova, Sporting ve Panaitinakos ile turnuvada karşılaşacağız. Sonrasında ise Samsun’da düzenlenecek bir başka turnuvada Lübnan, Bulgaristan ve Romanya’dan Süper Lig takımlarıyla karşılaşacağız. Euro Cup ön eleme maçı 5 Ekim’de Samsun’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda, rövanşı ise 13 Ekim’de de Rusya’da. Belediye Başkanımız Osman Genç’e de bizlere yaptığı katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geçen yılki başarımızda emeği geçen eski oyuncularıma çok teşekkür ederim diyen Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, “Ligimiz zorlu bir lig ve bu yılki hedefimiz play-off’a girmek ve Samsun deplasmanını rakiplere zor kılmak. Euro Cup’ta ön eleme oynayacağız ve buna hazırlanmak için çok kısa bir zamanımız var. Turu geçeceğimize inanıyorum ve bu ön elemeyi geçmeye herkesten çok ihtiyacımız var” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise şöyle konuştu: “Basketbol takımını ilk kurduğumuzda ilk 2 yılda Süper Lig’e çıkma hedefimiz vardı ve bunu başardık. 4 yıl Süper Lig’de oynadık ve bizim takımımız bu şehrin Süper Lig’de oynayan tek takımıdır. Bu başarı Samsunlu hemşehrilerimizle başardığımız bir başarıdır, bu nedenle de Samsunluların takımlarına destek olması gerekiyor. Bu sene Euro Cup’ta oynayacağımızı ve yeni gelen oyuncularla birlikte güzel bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum” 



 

Son Güncelleme: 09.09.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.