banner388

Samsun'da kaza! 1 yaralı

Samsun'da motosikletin kamyonete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Samsun'da kaza! 1 yaralı

Samsun'da motosikletin kamyonete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 21:19
Samsun'da kaza! 1 yaralı

Samsun Haber-Samsun'da İlkadım ilçesinde trafik kazası meydana geldi.  Motosiklet kavşağı dönerken kapalı kasa kamyonete çarptı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaralandı.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Kıran Mahallesi'nde meydana gelen kazayla ilgili edinilen bilgilere göre O.M. (19) hakimiyetindeki plakası tespit edilemeyen motosiklet, kavşakta dönerken E.A. hakimiyetindeki 55 EF 101 plakalı kapalı kasa kamyonetin sağ ön çamurluğuna yandan çartı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2018-09-20 14:27:40

Plakası tespit edilemeyen motosiklet Allah bilir kaskta yok şu motorun üstüne kasksız binen gençler kafanız bu kadar mı değersiz motosiklet bir araba gibi bir araç taşıt bu laylaylom kullanırsan laylaylom olursun