banner388
banner390
banner410
banner408

Rakip hocadan Fenerbahçe'ye övgü

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Fenerbahçe boy gösterecek. Fenerbahçe'nin rakibi olan Dinamo Zagreb'in Teknik Direktörü Nena Bjelica, Fenerbahçe'yi övdü.

banner269

Rakip hocadan Fenerbahçe'ye övgü

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Fenerbahçe boy gösterecek. Fenerbahçe'nin rakibi olan Dinamo Zagreb'in Teknik Direktörü Nena Bjelica, Fenerbahçe'yi övdü.

19 Eylül 2018 Çarşamba 21:57
Rakip hocadan Fenerbahçe'ye övgü

Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Fenerbahçe'nin büyük bir takım olduğunu belirtti.

Fenerbahçe yarın deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelecek. Maksimir Stadı'nda oynanacak maç öncesinde konuşan Bjelica, oynanacak olan maçtan beklentileri olduğunu söyledi. 

Basın toplantısında konuşan Bjelica, "Fenerbahçe konusunda şunu söyleyebilirim; onlar zirvede. Futbolcular, oyucular, antrenörler ve idareciler hepsi hakikaten dünyanın en üst seviyesinde. Sezona iyi başlayamadılar ama buna rağmen bence onlar Türkiye'de bir numara. Sezon başı itibariyle şunu diyebilirim; iyiyiz. Oynadığımız 13 maçtan da başarılı sonuçlar aldık. Sonunda ne olacak hepimiz bakacağız" ifadelerini kullandı.

Takımdaki sakatlara değinen Bjelica, "Leovac ile Ademi yarın oynamayacak, maalesef ikisi de hazır değil. Yarınki maçta kesinlikle ikisi de dinlenecek. Ama yanımda oturan futbolcum Ivan sayesinde bu konuda benim herhangi bir merakım yok. Bence o zaten iyi oynayabilir" sözcüklerini kullandı.

FENERBAHÇE BÜYÜK BİR KULÜP

Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Bjelica, "Fenerbahçe, daha önce söylediğim gibi dünyanın en büyük takımlarından bir tanesi. Oyuncular açısından, antrenörler açısından çok başarılı. Eksiklerinden bugün bahsetmek istemiyorum belki yarın bu eksikleri kullanabiliriz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.