banner388

Erdoğan Samsun'a geliyor! AK Parti adayları o tarihte açıklanacak

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu bugün düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Samsun'a geliyor! AK Parti adayları o tarihte açıklanacak

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu bugün düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

04 Ocak 2019 Cuma 13:03
Erdoğan Samsun'a geliyor! AK Parti adayları o tarihte açıklanacak

AK Parti Samsun İl Başkanlığında Hakan Karaduman'dan boşalan koltuğa Av. Ersan Aksu getirildi. Ersan Aksu, bugün düzenlenen basın toplantısında 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN SAMSUN'A GELİYOR

Başkan Aksu yaptığı açıklamada, "AK Parti Samsun Belediye Başkan adayları önümüzdeki hafta sonunda açıklanacak. Adayların açıklanmasını da kesin olmamakla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak" dedi.

Ersan Aksu'nun bu açıklaması sonrasında gözler açıklanacak olan belediye başkanlarına ve hangi, belediyelerin MHP'ye bırakılacağına çevrildi.

Aksu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: " Bu görevin şahsıma tevdi edilmesi ise şahsım için büyük bir onurdur. Üstlendiğim görev ve mesuliyetin idraki içinde; liderimize ve milletimize layık olmak adına samimiyet ve tevazu içinde inançla görevimi ifa etmeye gayret edeceğimi ifade ediyor, Yüce Mevlâ’dan, milletimize partimize ve partililerimize mahcup olmamayı diliyorum. Kendisinden nöbeti, bayrağı devraldığım çok kıymetli il başkanım ve meslektaşım çok değerli kardeşim Av. Hakan Karaduman kuruluşundan bugüne partimizin pek çok kademesinde görev almış, son olarak benim de başkanlığımı yapmış bir kardeşimizdir. Kendisiyle teşkilat hiyerarşisi içinde siyasi çalışmalar yaptık. Bugün itibarıyla bayrağı bana devretmiş olsa da kendisiyle siyasi ve şahsi ünsiyetimiz devam edecektir. Bu vesileyle değerli kardeşim, başkanım Av. Hakan Karaduman’a ve ailesine sağlık ve mutluluklar diliyorum."


 


 

Son Güncelleme: 04.01.2019 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cenk albay 2019-01-04 13:39:05

İnşallah bu ülke bu partiden kurtulacak...

Avatar
Sas 2019-01-04 15:36:15

Allah'ım bizi senden kurtarsın aciz ulan aç aç boş işlerle urasmayin vergi aldığınız insanların karnını doyurun beeee

Avatar
musti 2019-01-04 15:01:10

neden geliyor tutuşdunuz dimiii

Avatar
roket 2019-01-04 15:48:41

hos gelmis sayın cumhur baskanım samsunlu vekil olmadı icin belediye baskanlarınıda trabzon dan hazılamıstır sıkıntı yok samsunun kaderi bu

Avatar
Hasan 2019-01-04 20:31:48

VAllahi isterse benim eve gelsin. Mustafa Demir ve Erdoğan Tok'a oy yok. İlk defa Ak Partiye oy vermiyorum.

Avatar
Samsun55 2019-01-06 15:47:34

Bu seçimde akp ye oy yok vatandaş bizi mahvettiniz güvenimiz size ve kurmaylarınıza artık kalmadı açıızz aç millet gece evde oturuken elektriğe gelen zamlar nedeniyle ışık yakmıyor insanlar evinde otururken doğalgaza gelen zamlar yüzünden battaniyeye sarılarak oturuyor

Avatar
Haci 2019-01-04 19:35:06

Trabzonlu mustafa beyi ilçelerde bi getirsinler bakalim

Avatar
muhammed 2019-01-05 00:38:47

Ben sunlari Derim Ne olursa olsun Tum partiler Bir yana Ama Akpartiyle mhp partisi Bu secimdede Eminim basabas gelecekler Tabiki hilebazlik Yaparlarsa kesinlikle Akparti Tum turkiyede kesinlikle eminim Bir numara olup Basa gececektir Ben dediysem Dogrudur