banner388

Hakan Karaduman Ne Demişti! Samsunhaber.com Gündemi Belirliyor

Samsunhaber.com siyasetin gündemini belirlemeye devam ediyor. Başkanlar Konuşuyor programının konuğu olan Hakan Karaduman konuşmalarının ardından görevden alındı.

Hakan Karaduman Ne Demişti! Samsunhaber.com Gündemi Belirliyor

Samsunhaber.com siyasetin gündemini belirlemeye devam ediyor. Başkanlar Konuşuyor programının konuğu olan Hakan Karaduman konuşmalarının ardından görevden alındı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 19:10

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Başkanlar Konuşuyor programına konuk olan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yaptığı açıklamalar siyasetin gündemini değiştirdi. Hakan Karaduman'ın açıklamalarına cevap veren MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta hakkında soruşturma açıldı. MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise görevden alındı.

MHP'de yaşanan gelişmeler sonrasında AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'da görevden alındı. Hakan Karaduman'ın görevden alınması ile ilgili açıklama Ömer Çelik'ten geldi. Ömer Çelik Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Samsun İl Başkanımız Hakan Karaduman, Cumhur İttifakı’nın prensiplerine uygun olmayan açıklamaları sebebiyle açığa alınmıştır. Bunun üzerine il başkanımız istifasını Genel Merkez’e sunmuştur. Boşalan Samsun il başkanlığı için Ersan Aksu  görevlendirilmiştir."

HAKAN KARADUMAN NELER SÖYLEMİŞTİ


Başkanlar Konuşuyor programının konuğu olan ve Mehmet Yazıcı'nın sorularını yanıtlayan Hakan Karaduman şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Benim en baştan beri söylediğim bir ittifak olacaksa herkes bulunduğu yerde devam etsin. 17 ilçenin 16'sı AK Parti'de. Kimse elindekini vermek istemez. Bizde vermeme kararındayız. Hatta Asarcık'ı da alabiliriz. Biz AK Parti olarak 17 ilçenin 17'sini de almak isteriz. Ama bir ittifak olacaksa da herkes bulunduğu yerde kalsın. MHP'nin 10 ilçede iddialı olduğu açıklamalarına ancak gülebilirim. MHP elini güçlü göstermek için böyle bir iddiada bulunmuş olabilir. Dediğim gibi biz 17 ilçenin tamamında iddialıyız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2019-01-02 22:47:58

Samsun halkı bu secim bir ders verelim mert ırmağı leş,yollar berbat,rant rüşvet uğruna yapılmasına izin verilen yüksek katlı binalar,imar siz yerler,sanayi, gecekondular yıllardır kaç turist gelmiş.

Avatar
. 2019-01-02 21:26:30

Reis napsın hanginizin ardını toplasın. Allah ona güç kuvvet versin. Kimse kendinde keramet aramasın 2002 den beri reis tek başına götürüyor. Dışardakilerle uğraştığı yetmiyo bide sizlerin arkanızı topluyo.

Avatar
erhan... 2019-01-02 23:40:03

Boyundan büyük konuşmuş.Trabzonlu arkadaş.

Avatar
Recai 2019-01-03 08:32:31

Nedir bu trabzonlu takıntısı hala anlamadım. O zaman şöyle diyelim, samsunsporda 3 tane trabzonlu var onlarıda istemezük, üniversitelerde trabzonlu olanlar okumasın ve trabzonlular hatta samsun karayolunu kullanmasın, biraz kendinize gelin. Düşmanlık yapmayın.

Avatar
MİSAFİR 2019-01-04 15:25:29

MERT IRMAĞI UZAK 56 LAR FİLORYA KASABI ÖNÜNDEN ĞUR MUMCU İSTİKAMETİ YENİ ADLİYE CİVARI HEP ÇUKUR SU BİRİKİNTİSİ YAZIN SİNEKLER KIŞIN BALIKÇI KOKUSUNDAN DURULMUYOR ORALARDA MANAV SEBZECİLER ISLATIYOR YOL KENARLARI LEŞ GİBİ