banner388

Erhan Usta'ya Samsun'dan Büyük Destek

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın Samsunhaber.com'da yaptığı konuşmalara cevap veren ve hakkında soruşturma başlatılan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya destekler çığ gibi büyüyor.

Erhan Usta'ya Samsun'dan Büyük Destek

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın Samsunhaber.com'da yaptığı konuşmalara cevap veren ve hakkında soruşturma başlatılan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya destekler çığ gibi büyüyor.

03 Ocak 2019 Perşembe 10:55
Erhan Usta'ya Samsun'dan Büyük Destek

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya Samsun'dan büyük destek geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın Samsunhaber.com'da yer alan konuşmalarına cevap veren MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta hakkında soruşturma açıldı. Hakkında soruşturma açılmasının ardından başta MHP seçmeni olmak üzere pek çok görüşten seçmen Erhan Usta'ya büyük destek verdi.

GRUP BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN ALINMIŞTI

Daha önce İYİ Parti'nin emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili önergesine destek verdiği gerekçesiyle MHP Grup Başkan Vekilliği görevinden alınan Erhan Usta hakkında bu kez de AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın açıklamalarına cevap verdiği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

ERHAN USTA'DAN AÇIKLAMA

Erhan Usta, yaşanan olaylarla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!" 

İYİ PARTİ'DEN ADAY OLMASI İSTENİYOR

Başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecradan Erhan Usta'ya destek veren vatandaşlar, Erhan Usta'nın ya bağımsız yada İYİ Parti - CHP ittifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını istiyor. Gözler Erhan Usta'nın ilerleyen süreçte atacağı adımlara çevrilmiş durumda.

Son Güncelleme: 04.01.2019 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU seçmen 2019-01-03 11:13:23

ERHAN USTA GEREĞİNİ YAPTI.. SAMSUNDA BİR DAHA BÜYÜDÜ.. ERHAN USTA YAPILANIN HİÇ BİR MHP KABUL ETMİYOR..

Avatar
son 2019-01-03 11:18:12

bağımsız gir erhan baba

Avatar
kral samsun 2019-01-03 11:35:49

Ne dediyse ne yaptıysa insanoğlunun halkının iyiliği için yaptı.Kendini partisini düşünmeden.Sonuç ? Partisinden dışlandı.Çokta tın. bu Samsun halkı yanında Sayın Usta. Her aldığın karara destek veriyoruz

Avatar
Ülkücü Gençlik 2019-01-03 11:54:06

Erhan USTA 'nın arkasındayız , hiç kimse Erhan abinin ülkücülüğünü sorgulamaya kalmasın...! MHP genel merkezi kendi topuklarına sıkmaya devam ediyor.. Partinin içerisinde kalan sayılı değerleride küstürün bari tam olsun.. DB partiyi son sürat uçuruma sürüklemeye devam ediyor.

Avatar
Temel 2019-01-03 11:45:41

Insanlar fikirlerini söyleyemiyor söylerse başi belaya giriyor yada hapis. Eyt yi savundu adam resmen bitirdiler. Mhp akp ye ne yaptida partiyi resmen kapatti. Ümidimiz yok gelecek ne olacak seçim zamani hep afrin münbiç deyip kandiriliyoruz.

Avatar
jjdj 2019-01-03 13:22:42

Partiyi yedin bitirdin Bahçeli...

Avatar
Marlalı 2019-01-03 13:13:25

Erhan bey oldukça donanımlı birisi, kendisi Devlet beyin ekonomi başdanışmanıydı. Nedense Türk siyaseti başarılı kimseleri pıstırmada çok başarılı. Bence yazık olur partiden atılırsa.

Avatar
İsmet Karataş 2019-01-03 13:30:48

Erhan Usta, MHP ve ülkücülere yapılan saygısızlık üzerine bir Samsunlu olarak gösterdiği tepkiden dolayı cezalandırılacak sa MHP bindiği dalı kesiyor denektir. Ki, buna izin vermeyeceğiz.