banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belediye Başkanlarına mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına mesaj vererek "Partiyi omuzlayanlarla devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belediye Başkanlarına mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına mesaj vererek "Partiyi omuzlayanlarla devam edeceğiz" dedi.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 12:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belediye Başkanlarına mesaj

Samsun haber - Ankara Spor Salonunda  düzenlenen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Partiyi omuzlayan belediye başkanlarıyla yola devam edeceğiz" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına mesaj vererek 3 dönem kuralına dikkat çekti. Erdoğan "AK Parti vizyonuna uygun belediye başkanlarına ihtiyacımız var. Şehirlerine ve partimize yük olan değil şehirleri ve partimizi omuzlayan belediye başkanlarımızla yola devam edeceğiz" diye konuştu. 

Erdoğan'ın o konuşması; "AK Parti'yi belediyelerde elde ettiğimiz başarıların üzerinde kurduk. Bunu böyle söylersem yeridir. Belediyelerimiz hem mahalinde hizmetleri yürüttüğümüz organlardır hem de sinir uçlarımızdır. En büyük reformları gerçekleştirdiğimiz alanlardan biri de belediyelerdir. Büyükşehir belediyeleri, il özel idareler kanunlarını yenileyerek mahalli yönetimlerin hukuki altyapısını güçlendirdik.

Bizim temel belediye hizmetlerinde, yatırımlarda AK Parti vizyonuna ait icraat ortaya koyan belediye başkanlarına ihtiyacımız var. Parti teşkilatlarımızdaki tüm arkadaşlarımızın da benzer şekilde hareket etmesi şarttır. Her kademede öncelik vererek bu arkadaşlarımıza, 2023 Türkiye'sinin inşasını gerçekleştirmekte kararlıyız. Tüm bu hazırlıkları tamamlayarak milletimizin karşısına güçlü bir şekilde çıkmalıyız."


SAMSUN'DA İKİ İSİM TAKILIYOR

Samsun'da ise 4 dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı 3 dönem potasında. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamada 3 döneme takılanlardan bazılarıyla yola devam edileceği anlaşılırken bazı isimler tekrar aday gösterilmeyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.