banner388

Canik'te Bir Proje Daha Hayat Buluyor

Canik Belediyesi hayata geçirmeyi planladığı projesinde, Yavuzselim Mahallesi'ne içinde düğün salonu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı Kültür, Eğitim ve Spor Tesisi yapıyor.

Canik'te Bir Proje Daha Hayat Buluyor

Canik Belediyesi hayata geçirmeyi planladığı projesinde, Yavuzselim Mahallesi'ne içinde düğün salonu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı Kültür, Eğitim ve Spor Tesisi yapıyor.

20 Haziran 2016 Pazartesi 17:13
Canik'te Bir Proje Daha Hayat Buluyor

Belediyeye bağlı olan mahalleleri Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, Kurs Merkezleri gibi birçok projelerle süsleyen Canik Belediyesi, şimdi de Yavuzselim Mahallesi' de dev bir tesis inşa ediyor. Belediye tarafından hayata geçirilmesi planlanan ve içinde çok amaçlı düğün salonu, müzik okulu ve kurs merkezinin bulunacağı Eğitim, Kültür ve Spor Tesisi'nin çalışmaları başladı. Başkan Osman Genç, ilgili Birim Müdürleri ile tesisin çalışmalarını yerinde inceledi.

YAŞAM STANDARDI ARTIYOR
Her mahalleyi hizmetlerle donattıklarını ve nakış gibi işlediklerini söyleyen Başkan Genç, "Tüm mahallelerimize hizmet ulaştırıyoruz. Özellikle Büyükşehir Yasası'ndan sonra belediyemize bağlı olan mahallelerimizde Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri ve spor tesisleri yapmanın yanında, cami ve okul çevrelerini düzenliyoruz. Yine ayrıca merkez mahallelerimizde de insanlarımızın yaşam standartlarını yükseltecek projelere imza atıyoruz. İnşallah Yavuzselim Mahallemize de çok güzel bir tesis inşa ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORUZ"
Canik Belediyesi olarak yaptıkları yatırımlarla herkesin hizmetini gözettiklerini ve Türkiye'ye model olduklarını belirten Genç, "Canik'te çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz gibi dezavantajlı insanlarımıza hizmet götürüyoruz. Bir ilçe belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Yavuzselim Mahallemize kazandıracağımız Eğitim, Kültür ve Spor Tesisinden başta çocuklarımız ve kadınlarımız olmak üzere 7'den 70'e herkes yararlanabilecek" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 20.06.2016 17:21
Anahtar Kelimeler:
CanikTesisInşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.