banner388

Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Atakum Belediyesi’nin daha önceden müjdesini verdiği birinci etap 41 Hobi Bahçesi, noter huzurunda yapılan çekilişle sahiplerine teslim edildi.

Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Atakum Belediyesi’nin daha önceden müjdesini verdiği birinci etap 41 Hobi Bahçesi, noter huzurunda yapılan çekilişle sahiplerine teslim edildi.

20 Haziran 2016 Pazartesi 17:27
Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Atakum Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen çekilişte konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olmaktan ve vatandaşların hizmetine sunmuş olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Noter huzurunda düzenlenen çekiliş öncesi 580 vatandaşın ön başvuru yaptığı Atakum Belediyesi Hobi Bahçeleri için, kriterlere uygun olduğu belirlenen 69 kişi çekilişte yer aldı.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yapmış olduğu konuşmada Hobi Bahçeleri projesinin öneminden söz ederek, “Atakumlulara, hızla büyüyen ve gelişen kentimizin yoğunluğundan uzak, ormanla iç içe ve kendi sebze meyvelerini yetiştirme imkanı bulabilecekleri bir alan kazandırmayı hedefledik. Aynı zamanda yaşanabilecek bir afet ya da acil durumda vatandaşlarımızın sığınma ve konaklama ihtiyacını giderebilecekleri bir alan olarak inşa edilen Atakum Belediyesi Hobi Bahçeleri projemizin ilk etabı tamamlandı. Tamamlanan 41 hobi bahçesinin sahiplerini noter huzurunda düzenlenen çekilişle belirledik. Önümüzdeki günlerde başlayacağımız Hobi Bahçeleri ikinci etap çalışmalarıyla beraber 60 hobi bahçesinden oluşan projemizle 101 hobi bahçesini ilçemize kazandırmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Çekilişe katılan vatandaşlar projeyi överek, “Şehrin karmaşası içerisinde nefes alabileceğimiz bir alanın olması bizleri mutlu etti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Yapılan çekilişin ardından, hobi bahçesi alanında bulunmaya hak kazanan Atakumlular imzalarını atarak bahçelerini teslim aldı.

 

Son Güncelleme: 20.06.2016 17:35
Anahtar Kelimeler:
AtakumBahçeHobi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.