banner388

Başkan Şahin, Atakum'la ilgili planlarını anlattı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a yönelik projeler ve planlamaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Şahin, Atakum'la ilgili planlarını anlattı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a yönelik projeler ve planlamaları hakkında bilgi verdi.

07 Şubat 2019 Perşembe 14:54
Başkan Şahin, Atakum'la ilgili planlarını anlattı

Atakumlularla buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek Atakum ile ilgili plan ve projelerinden bahsetti.

Çevreci uygulama dönemi

Atakum'u refah dolu günlerin beklediğini belirten Şahin, "Şehrimiz ve ilçemiz adına alacağımız her kararda daima hemşehrilerimiz ile ortak akıl anlayışı içerisinde olma hassasiyeti taşıyoru. Atakum,  Karadeniz'in turizm cenneti. Kilometrelerce sahili, doğası, yeşiliyle Atakum, her geçen turizm alanında yıldızını parlatmaya devam ediyor. Bu nedenledir ki en önemli hedeflerimden birisi de mavi ile yeşili ilçemizde buluşturmak olacaktır. İnsana ve doğaya saygılı, yeşil bir gelecek için çevreci uygulama dönemini başlatacağız. İnsan-şehir-tabiat dengesini oluşturacak ve bu dengeyi koruyacağız" dedi.

"Atakumluların hayat kalitesi artacak"

Başkan Şahin, projeleriyle ilgili olarak, "Atakum'u akıllı şehircilik teknolojisi ile yöneteceğiz. Özellikle belediyecilik hizmetlerinde günlük hayatı kolaylaştıracak akıllı şehir uygulamalarını destekleyeceğiz. Atakum'u, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan gençlere, engellilerden sporculara, herkese dokunan mekanlarla donatacağız. Atakum'u adeta yeni baştan imar ederken ortak akılla hareket edeceğiz. Bunu yaparken özellikle gençlerimizi unutmayacağız. İlçemizde kültürel, ekonomik ve sosyal etkinlikleri artıracak, her yönüyle Atakumluların hayat kalitesini daha da artıracağız" diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 08.02.2019 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuran 2019-02-07 16:59:19

ZİHNİ ŞAHİN DEN BAFRALILAR HİÇ MEMNUN DEĞILLER Kİ HİÇ BİRŞEY YAPMADI DİYORLAR BAFRA İÇİN .ŞİMDİ ATAKUMDAN ADAY.SAKIN OYLARINIZI ZİYAN ETMEYİN ATAKUMLULAR

Avatar
fatih 2019-02-07 16:08:51

Zihni abi seni insan olarak sevdik ama Atakum için biraz yaşın ileri. Atakum çok dinamik bir ilçe insanların beklentileri yüksek o yüzden daha genç dinamik bir belediye başkanı lazım.

Misafir Avatar
Mert KARLI 2019-02-07 17:44:18 @fatih

Zihni ŞAHİN çok yiğitleri cebinden çıkarır hiç merak etmeyin

Beğenmedim! (9)
Avatar
Recep 2019-02-07 21:46:34

Zihni bey çok iyi bir kişi olabilirsiniz ama bu partiden artık vatandaş yaka silkiyor çarşıda pazarda alışveriş pahalılığı sizin partinizin eseri değil mi? Ha olaki seçilip geldiniz öncelikle Atakum trafiğini halletmeniz gerekiyor her sabah şu tramvay ve kavşaklardaki (dönerken) 50 ışıkla karşılaşmanın yüzünden trafik kilitleniyor. Park bahçe yapmak sizin aslî göreviniz bunlarla lütfen övünmeyiniz. Bunlarla ancak cahil kesimi kandırırsınız vesselam

Avatar
HÜSEYİN 2019-02-07 16:35:21

SAYIN BAŞKAN ŞAYET KAZANABİLİRSENİZ BIRAKIN CADDE YOL PARK İŞLERİNİ İNSANLARA İŞ SAHASI YAPIN ÜRETİM YAPIN HERKEZ KAZANSIN MİLLETİN CEBİNDE PARA YOK SİZ SÜREKLİ PARA HARCAMAYA YER YAPIN İNSANLAR ÖNCE PARA KAZANSIN SONRA YEMEYE YER YAPARSINIZ

Avatar
Mehmet PARSLI 2019-02-07 17:51:13

Bir Bafralı olarak Zihni ŞAHİN ne yaptı kısaca özetleyeyim. Bir adet turizm bir adet işletme fakültesini Bafraya kazandırdı tamamen şahsi emekleri ile orta vadede 500 kişiyi istihdam ettirecek FABio fabirkasını Bursadan Bafraya taşıttı tamamen şahsi olanakları ile Medikal OSB ve Sera OSB nin kurulması için mücadele.ve başardı. Şu an sera osb de yabancı sermayeli büyük bir şirket çalışmaya başladı bile. Doğal gaz Samsunda ilçeler içinde ilk sıralrda başladı Bafra da şahsi emekleri sayesinde kızılırmak kenarına ırmak seddesi projesini başlattı büyük şehire devroldu sonra tamamlamak yine kendisine nasip oldu kapukaya yamaç paraşütü festivali ile 10 dan fazla ülkeden 100 e yakın turistin ve yerel halkın katıldığı festivali başlatttı tamamen kendi emekleri ile girişi mezarlık çıkışı hapishane denen şehrin çehresini değşiştirdi 500 bin tl ye kiralanan makinaları 500 bin tl ye aldı hem de devlet malzeme ofisinden fen işleri filosu kurdu bafraya ve bunları 50 milyon borçla yaptı Türkiyede 5.

Avatar
BAFRALI 2019-02-07 18:23:03

Sayın zihni şahin bafrayı yaşanacak kent yaptınız şimdi sıra atakuma geldi bafra yazın logar kokusundan geçilmiyor,yağmur yağdığında her yer göl yaptığınız en iyi eser mezarlığın dibine park oldu bafralı ölüleri ile konuşuyor

Avatar
Yasin 2019-02-07 22:27:56

Zihni Şahin’den önce bafra Türkiye genelinde en başarılı belediye seçilmişti spor takım sayısı olarak 1 ligde voleybol hentbol takımı 3 ligde futbol daha bir sürü hepsinide iflasa sürükledi zihni başkan yanında bir adamı vardı kel biri futbol takımının başına onu getirdi ve takım Pert oldu

Avatar
ErkaN 2019-02-07 21:58:21

OTO PARKLARI VE LÜTFEN PARALI HAATANE ÖNLERINI SOYULIYORUZ