banner388

Recep Akdağ'dan Samsun'da sert ifadeler

AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Toplantısına katılmak üzere Samsun'a gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Millet İttifakını sert sözlerle eleştirdi. 

Recep Akdağ'dan Samsun'da sert ifadeler

AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Toplantısına katılmak üzere Samsun'a gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Millet İttifakını sert sözlerle eleştirdi. 

07 Şubat 2019 Perşembe 15:21

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde yapılan AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Toplantısında kürsüye çıkan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhur İttifakının vatanseverlerin, ülkesinin bekasını, günlük menfaatlerinin üstünde tutanların ittifakı olduğunu belirtti ve Millet İttifakına yüklendi.

"Şer ittifakı sandıkta mahkum olacak" 

Millet ittifakını bir yıkım ekibi olarak tarif eden Akdağ, "CHP ve İYİ Parti yöneticileri, oy veren kardeşlerimi kastetmiyorum, bu yönetimler; HDP ile yani PKK ile kol kola olan bir partiyle dans pistine çıktıklarını milletin gözünden kaçıramayacaklardır. Kendilerine sorulduğunda bazen topu orta sahada çeviriyorlar, bazen taca atıyorlar ama ayan beyandır ki bu şer ittifakı milletin nazarında sandıkta mahkum olacaktır. Ne için bir araya geldiklerini ifade edemiyorlar. Bizim MHP ile Cumhur İttifakı'nda neden bir araya geldiğimiz açıktır. Öteden beri tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet, diyoruz. Ezanımıza, mukaddesatımıza kimse dokunamaz diyoruz. Türkiye'nin hür bir ülke olduğunu, hiç kimse insanların yaşam biçimlerine dokunamaz diyoruz. Bunlar bizim müştereklerimiz. Ama tekrar ifade ediyorum; CHP'nin İYİ Parti'nin HDP ile bir adım öteye PKK ile hangi müştereği olabilir. Biz bunları vatandaşımıza en güzel şekilde anlatacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2019-02-07 15:36:47

O yüzden andımızın kaldırılması için HDP ile birlikte oy verdiniz dimi...

Avatar
Eğitim sart 2019-02-07 15:57:19

He he size biat etmeyen vatan haini zaten.

Avatar
Nevin 2019-02-07 17:09:15

Siz pkk ile diyarbakırda megri megri diye türkü söylemedinizmi ŞİVAN PERVERLE

Avatar
Halim 55 2019-02-07 17:44:09

Bak işine milleti salak yerine koydugunuz yeter herkes vatan haini bir tek siz dogrusunuz demi utanin be ayıptır bu kadar da olmaz

Avatar
ali 2019-02-07 18:11:55

sen kimsinki samsunu tehdit ediyorsun

Avatar
Sasa 2019-02-07 17:30:19

Hep sert olsanız neyazar artık yeter hepiniz gideceksiniz

Avatar
Samsunlu 2019-02-07 17:30:38

Dağdaki askerlerimizin vay haline teröristler meclisteymiş

Avatar
Recep 2019-02-07 17:56:25

Siz öyle bir parti oldunuz ki resmen iftira atıyorsunuz diğer partiler, Saadet partisi lideri dün bir demeç verdi hükümet hakkında Cumhurbaşkanı hemen HDP ile Saadet’i bile özdeştşrdi neden hala bu partilerin PKK ile iş birliği yaptığına inanan at gözlüğü takan insanlarımız var