banner388

Başkan Demir: Alt yapı sorununu çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Demir, “Hizmetimizin merkezinde kesinlikle hakkaniyet olacak” dedi

Başkan Demir: Alt yapı sorununu çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Demir, “Hizmetimizin merkezinde kesinlikle hakkaniyet olacak” dedi

18 Temmuz 2019 Perşembe 19:22
Başkan Demir: Alt yapı sorununu çözeceğiz

Yakakent ve Alaçam ilçelerinde yaptığı Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında muhtarlarla buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Siz de seçildiniz, biz de. Herkes bizden hizmet bekliyor. Hizmetimizin merkezinde kesinlikle hakkaniyet olacak” ifadelerinde bulundu. Demir, yol, su ve kanalizasyon başta olmak üzere bütün taleplerin 5 yılda gerçekleştirileceğini söyledi. Büyükşehir ve ilçe ayrımını kaldırıp, iş birliği içinde çok güzel hizmetlere imza atmak için yollarda olduklarını ifade eden Başkan Demir, “Önümüzde bir 5 yıl var. Ciddi bir koordinasyona ihtiyacımız olacak. 5 yılda yol, içme suyu, kanalizasyon gibi konularda taleplerinizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


HAKKANİYETLİ HİZMET
Başkan Demir, “Bundan sonrasını hep birlikte inşa edeceğiz, birlikte gözlemleyeceğiz. Objektif, sağlıklı bir şekilde toplumsal birlikteliği, bütünlüğünü sağlamayı hedefliyoruz. Hizmetimizin merkezinde hakkaniyet olacak” ifadelerini kullanarak ortak hedefin, bir gelecek tasarrufunun oluşmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti.


ALAÇAM VE YAKAKANT İLÇELERİ
Yakakent'in ardından Alaçam ilçesine geçerek muhtarlarla bir araya gelen Başkan Demir burada yaptığı konuşmada ise, “Alaçam'da bulunan 65 mahallemizin sorunlarının tespitini yaptık. Hayırlısıyla bu sorunlara en kısa zamanda çözüm üreteceğiz. İlçelerimizin yol, içme suyu ve kanalizasyon sorunları başta olmak üzere tüm alt yapı sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 
Toplantıda söz alan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ise ilçelerinin turizm alanında Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla büyük yol kat ettiğini belirterek, “Yakakent Samsun'da 17 ilçe arasında merkezinin denize sıfır konuşlandığı tek ilçe. Yakakent, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle turizm alanında ilerlemeye devam edecek” dedi. 


Kaymakam Vekili Fikret Zaman da, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın muhtarların sorunlarını birebir dinliyor olması büyük bir fırsat ve avantaj. Sorunların çözümü için birlikte çalışacağız. Başkanımıza ilçemize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.Başkan Demir ayrıca, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Büyükşehir Belediyesi ve Alaçam Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, mahallelerin taleplerinin karşılanması ve Alaçam'a yönelik yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soner 2019-07-19 14:49:07

Sayın başkanım;
Alt yapı için okadar uzağa gitmeye gerek.
Atakum ilçesi incesu yalı mahallesinden başlayabilirisniz bence.

Avatar
Kar 2019-07-19 15:03:07

Yakakent in özellikle koz köy altına samsun dan gidiyorum cennet gibi ama hiç bakımı yok yakakent belediyesi orada bafralılar oturuyor diye hiç bakmıyormuş duyurulur

Avatar
samsunlu 2019-07-19 15:21:24

sen ancak zam yap sorun çözmek senin neyine bakanlığın döneminde hangi sorunu çözdün kiii

Avatar
Hüdai 2019-07-19 22:32:28

Sayın başkanım fatih Mahallesi sokaklarında yıkılmaya yüz tutmuş çok yapı var artık yürümeye korkar olduk bir an önce kentsel dönüşüm istiyoruz

Avatar
Sarraf 2019-07-21 21:46:56

Başkan gelirvelmez korumasını ve korumasının eşini müdür ve Daire başkanı yapdi. Çift dikiş koruma emekli eş emekli ikinci iş çift dikiş sanki Samsun da insan yokdu ekmeğimizi dışarıya pazarlamadan başka nedir. Neolacak al devletden kredigi al OPEL in batışını ihdiyac yok. Normaldir. Birde Fedo nun Canik üniversitesi nin temelini adti,Oğlu feza mezunu benim çocukla Okudu bizlere soruşdurma sanık santalyesine de oturduk onlara dokunmak yok. Süt beyaz. Allah büyüktür.