banner388

Bafra'nın Sorunları Ankara'da

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'nın sorunlarını Ankara'ya taşıdı.

Bafra'nın Sorunları Ankara'da

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'nın sorunlarını Ankara'ya taşıdı.

26 Ekim 2016 Çarşamba 16:50
Bafra'nın Sorunları Ankara'da

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Ankara'da Bafra’nın problemlerini anlattığı ve isteklerde bulunduğu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Şahin, yaptığı görüşmeler hakkında şu bilgileri verdi:

“İlçemizin problemlerini Ankara’da en yüksek düzeylere taşıyan önemli görüşmeler yaptık ve isteklerimizi Genel Başkan Yardımcılarımız Çiğdem Karaaslan hanımefendi ve Erol Kaya beye ilettik. İnşallah bu görüşmelerden güzel sonuçlar çıkar. Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı Bey ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız Akif Özkaldı beyle de Kızılırmak seddesi ıslah çalışmalarımızın büyütülmesi konusunu görüştük. Tarihi Çetinkaya Köprüsü üzerindeki su borularının kaldırılıp, restorasyonun yapılması için Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ihaleye çıkıyor. DSİ, Karayolları, Samsun Büyükşehir Belediyemiz ve SASKİ’ye teşekkür ediyorum ve Kızılırmak üzerindeki ıslah düzenlemelerinin köprüden yukarıya doğru da yapılmasını istiyoruz. Bütünlük sağlamak adına bakanlığımız DSİ ile bu çalışmaları köprümüzden yukarıya doğruda yapacak.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.