banner388

Terme'de 1 aydır su yok mu?

CHP İl Başkanı Akcagöz'ün Terme'de bir aydır su verilmiyor yönündeki iddialarının asılsız olduğu açıklandı.

Terme'de 1 aydır su yok mu?

CHP İl Başkanı Akcagöz'ün Terme'de bir aydır su verilmiyor yönündeki iddialarının asılsız olduğu açıklandı.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 12:06
Terme'de 1 aydır su yok mu?

Samsun haber - CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz yayınladığı basın açıklamasıyla Terme ilçesinde vatandaşların 1 aydır susuzlukla boğuştuğunu iddia etti. Terme'de suların gece 3 gibi geldiğini ifade eden Akcagöz'ün açıklamasının asılsız olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Terme Çayı'nda su seviyesindeki düşüş nedeniyle 26 Temmuz Çarşamba günü ve 27 Temmuz Perşembe günü su kesintisi yaşanmıştı. SASKİ ekiplerinin 2 gün süren yoğun mesaisi sonucu ilçeye tekrar su verildi.

Yetkililer iddia edildiği gibi 1 aydır su verilmediği yönünde bir durum olmadığı söyleyerek, ara ara her yerde olduğu rutin kesintilerin yapıldığını açıkladı. Öte yandan Terme ilçesinde ileriki dönemler için su sorunu yaşanmaması için kırsal mahallelerde sondaj çalışmaları sürüyor.

Son Güncelleme: 07.08.2017 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-08-07 14:30:54

su sürekli kesiliyor, az akıyor, üst katlara çıkmıyor. hidroforlar suyun az gelmesi sebebi ile bozuluyor.