banner388

Skandal görüntülerdeki kadın konuştu!

Samsun’da 25 Ağustos tarihinde polislerin kaçak bir adamı yakalamak üzere düzenlediği operasyon esnasında darp edilen kadınlardan biri, avukatı aracılığıyla hukuk mücadelesi başlattı.

Skandal görüntülerdeki kadın konuştu!

Samsun’da 25 Ağustos tarihinde polislerin kaçak bir adamı yakalamak üzere düzenlediği operasyon esnasında darp edilen kadınlardan biri, avukatı aracılığıyla hukuk mücadelesi başlattı.

02 Ekim 2017 Pazartesi 18:23

Samsun Haber – Samsun’un İlyasköy Mahallesinde 25 Ağustos 2017 tarihinde polislerin kaçak bir adamı yakalamak üzere düzenlediği operasyon esnasında darp edilen kadın sessizliğini bozarak avukatı aracılığıyla hukuk mücadelesine başladı. Olayın yaşandığı esnada gözaltına alınmaya direndiği iddia edilen kadınların polis memurlarınca darp edilmesi kameralara yansıdı. Polisin tekme attığı sırada, "Abi ne olur vurma", "Söz sesim bile çıkmayacak" diye yalvararak ağlayan kadın, bugün Avukat Ayhan Yiğit aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Yaşanan olayda adı geçen polis memurlarının açığa alındığı öğrenildi.

“Polisin tekmelediği arkadaşım hamileydi”

Olayın yaşandığı esnada yerlerde sürüklenerek darp edildiğini söyleyen kadın arabasına bindiği arkadaşını çalıştığı gazinodan tanıdığını sözlerine ekleyen 32 yaşındaki Belgin Akçay, “Ben zaten stresi kaldırılamayacak kadar zor bir işte çalışıyorum. İş çıkışında yakalanmasının olduğunu olaydan sonra öğrendiğim arkadaşımla birlikte arabada seyir halindeydik. Polislerin dur ikazına uymayan arkadaşım kaçmaya başladı. Hepimiz araçta zaten çok gerilmiştik. Polis aracı bizi çarparak sıkıştırdı ve aranan arkadaşı hemen kelepçeleyerek polis arabasına bindirdiler. Daha sonra bizi ne olduğunu bile anlamadan araçtan döverek aşağıya aldılar hem dövüyorlardı hem de yerlerde sürüklüyorlardı. Polisin darp ettiği bayan arkadaşım hamileydi ve tedavi görüyordu. Beni yerlerde sürüklediler. Yerdeyken tekmelediler... Ölesiye dövdüler. Biz suçlu değildik ama suçlu bile olsak bu bir bayana yapılmaz. Hele ki bile kadına... Bizi ardından emniyete götürdüler. ‘Siz daha bir şey görmediniz, gidelim size orada göstereceğiz’ diye tehdit ettiler” diye konuştu.

“Polisler yalan ifade imzalatmak istediler”

Emniyet ekipleri tarafından merkeze götürdüklerini ve başından geçenleri anlatan Akçay, “Bizim hiç bir suçumuz yoktu. Şaşırmış ve korkuyorduk. Arkadaşım ve ben ağrılardan duramıyorduk. Bize kendilerinin önceden hazırladığı kendilerine göre ifadeleri bize imzalatmak istediler ama biz imzalamadık. Olayın sokunu halen yaşıyorum. Bunu yapan polislerin cezalarını çekmeleri için gerekeni yapacağım ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 03.10.2017 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sadem 2017-10-03 00:47:27

aaa a aa aaa şoktayım ne hale geldik biz. insanlığımızı yitirmişiz. bu neyin öfkesi nereye gidiyoruz böyle yazık yazık...

Avatar
uğur 2017-10-03 08:56:40

açığa alınmak yetmez.