banner388

Ne olacak bu yabancıların hali?

Kırmızı beyazlı ekibin büyük umutlarla transfer ettiği yabancı futbolcuların ilk 8 haftalık performansları tam bir hayal kırıklığı. Özellikle Ayite ve Chibuike ikilisinin vasat görüntüleri camiada büyük tedirginlik yaratıyor. 

Ne olacak bu yabancıların hali?

Kırmızı beyazlı ekibin büyük umutlarla transfer ettiği yabancı futbolcuların ilk 8 haftalık performansları tam bir hayal kırıklığı. Özellikle Ayite ve Chibuike ikilisinin vasat görüntüleri camiada büyük tedirginlik yaratıyor. 

23 Ekim 2017 Pazartesi 09:55
Ne olacak bu yabancıların hali?

Samsunspor HaberSezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve kadrosunu bu doğrultuda kuran kırmızı beyazlı ekipte, büyük umutlarla transfer edilen yabancı oyuncuların düşük performansları camiada büyük tedirginlik yartıyor. Özellikle Jonathan Ayite ve Chibuike’nin ilk 8 haftalık periyottaki vasat görüntüleri takım içinde de tüm dengeleri alt üst etti.


AYİTE 6 MAÇTA 1 GOL ATABİLDİ


Ligde yer alan her takım gibi hücum hattını yabancı oyuncular üzerine kuran Samsunspor, büyük beklentiler içinde olduğu isimlerden şu ana kadar hiç faydalanamadı. Ligin gol krallarından Jonathan Ayite, kırmızı beyazlı ekipte şu ana kadar 6 maçta forma giydi. Bunların 5’inde sahaya ilk 11 de çıkan Togolu oyuncu, 441 dakikada sadece 1 gol atabildi.


CHİBUİKE’NİN LİGDE GOLÜ YOK


Samsunspor taraftarının bir başka büyük beklentiler içinde olduğu Chibuike ise şu ana kadar oynadığı 8 maçta gol atma başarısı gösteremedi. 7 kez ilk 11 de sahaya çıkan Nijeryalı futbolcu, kırmızı beyazlı forma altında ilk resmi golünü Ankara Demirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3.Kademe Müsabakasında attı. Ligde şu ana kadar 605 dakika süre alabildi.


ANGAN’DA DİĞERLERİNE UYDU


Davy Claude Angan da tıpkı diğer yabancı oyuncular gibi büyük umutlarla Samsunspor’a imza atan isimlerden. 30 yaşındaki oyuncu şu ana kadar ligde 4 maçın 3’ünde ilk 11 de sahaya çıktı. Gol atamayan kırmızı beyazlı oyuncu, ligin 4.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurum ile oynanan müsabakada sakatlanmıştı. Yaklaşık 1 aydır tedavisi süren tecrübeli futbolcu uzun bir aradan sonra ilk kez Elazığspor deplasmanında maç kadrosuna dahil edildi ancak süre alamadı.

SAMARAS YETERSİZ


Teknik direktör Alpay Özalan’ın büyük ısrarı üzerine yönetimin kadroya dahil ettiği Yunan oyunculardan Georgios Samaras ise şu ana kadar beklenenden uzak bir görüntü sergiliyor. Dünya yıldızı olarak Özalan tarafından takıma büyük katkı sağlayacağı söylenilerek alınan Yunan oyuncu, ise bugüne kadar takımı adına hiçbir varlık gösteremedi.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 24.10.2017 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-10-23 11:00:47

Nemi olacak bu yabancilarin hali koskoca bir fiyasko tabiki biri bi enkaz birakiyor peşine gelen bi enkazda o birakiyor şimdi engin hoca 2 devre bi transfer daha yapar bi enkazda o birakir olur biter burasi yol gecen hanı ne olcak

Avatar
Ahmet gonca 2017-10-23 11:09:00

Bence isimler önemli degil ruh onemli kardesim takimda ruh yok koşan bi tane adam yok 3 pas takim yapamiyor orta sag macin elazi macinda hic yoktu nerde samet nerde muhammmet nerde gokay bi cubuke deli etti bizi 3 mactir oynuyor sıfir cibuke kanat

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-10-23 12:49:55

Bu yabancıların alınmasını önerenlerin bu futbolcuları hic izlemedikleri ortada.Yazık bunlara giden paralara.Bizim yerliler bunlardan kat kat üstündür.