banner388

Büyükşehir ‘Yat’ıyor mu?

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilen “Yat Limanı”ndaki deniz kirliliği şok etkisi yarattı.

Büyükşehir ‘Yat’ıyor mu?

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilen “Yat Limanı”ndaki deniz kirliliği şok etkisi yarattı.

30 Haziran 2017 Cuma 14:58

Samsun HaberSamsun’un Atakum ilçesine yapımı tamamlanan Kurupelit Yat Limanındaki deniz kirliliği, hem çevre esnafı hem de marinada teknesi olan vatandaşların tepkisine neden oldu.

205 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen liman, 900 metre uzunluğunda mendireğe sahip ve kıyı çizgisi mesafesi 380 metreden oluşuyor. Akıntının olmadığı limanda deniz dibindeki yosunların deniz yüzeyine vurması ve duyarsız vatandaşların attığı çöpler, bölge sakinleri ile gezmeye gelen vatandaşları rahatsız etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin limanı temizlemesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, görüntünün Samsun’a yakışmadığını ifade ederek, “Bu pisliğin Büyükşehir Belediyesi tarafından biran önce temizlenmesi gerekiyor. Trilyonluk yatırım bu hale mi gelmeli? Denizde dalga sirkülasyonu olmadığı için bu tür yosunlar oluşuyor ama bunları da belediye hesap etmeliydi” derken, İzmir’den Samsun’da ziyarete gelen bir vatandaş ise, limanda gördüğü pislik karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini ve bu görüntünün Samsun’a hiç yakışmadığını ifade etti.

Haber: Gaye OĞUZ - Gökhan İÇKİLLİ

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 01.07.2017 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin baş 2017-06-30 15:52:25

Yatmaz mi baskan yillardir yatiyor tek yaptigi is boyamak rezil etti sehri yusuf ziya yilmaz

Avatar
Suskun 2017-06-30 18:37:21

Yatmazmı tek yaptığı kuş cennetinde ev yıkmak

Avatar
HAYDAR yildiz 2017-07-01 01:32:58

Çiftlik nasılsa yıllardır bu millet uyutuluyor.hani halka hizmet hakka hizmettir.çobanli iskelesinin orasida bok kokuyor.ayıp deyilmisin bu millet bende dahil oy verdik.bok kokusu içinmi.denizedemi giremicez.atakum belediyespor rezalet.hepsini al görevden sayın cumhurbaşkanı söz verdin.alcan diye...

Avatar
Mustafa 2017-07-01 21:16:42

Doganın dengelerini hesap etmeden yapılan her iş böyle geri teper.

Avatar
Tülay öğüten 2017-06-30 18:20:03

Bizim büyükşehir belediye başkanı çalışıyor samsun ne hale geldi bir sinopa gidinde ezelden beri sinop aynı hizmet hiç yok millet perişan bizim başkan türkiyede bir tane engin bey atakum belediye başkanı niye yardımcı olmuyor oda yedirmek içirmek için sanki başkan seçilmiş hakkınızı bağlı bulunduğunuz belediyeye soyleyin

Avatar
Levent 2017-06-30 23:15:47

Denize dökülen servet. Halka hesap vermiyorlar ama Hakka nasıl hesap verir bilemeyiz.

Avatar
Ozkan 2017-07-01 14:33:31

Yazacak o kadar şey var ki. Kısa tutayım, mühendislik hatası olan Kurupelit marina tam bir fiyasko. Milletin parasını denize gömdü.atakum un suliyetini bozdu.size yıllardır yaptığım tavsiyesi yine yapayım nacizhane, marina alanını doldur ve kent ormanı yap.yaktir topla. işi kurtar.(orman içinde yine su kanallari, yürüyüş ve bisiklet yolları olsun.asla piknik yapmaya müsadere etme). Ha bu arada Çobanlı iskelesinin başındaki mok mikserini de kaldır.Mok kokusundan milletin kusasi geliyor...

Avatar
Ugur 2017-07-01 22:54:11

Cennet mahallesine çevirdi bedava boyalarla samsunumu terbiyesiz