banner388

Bu okulda her saat kitap okunuyor

Samsun’da Atatürk Ortaokulu geliştirdiği proje ile öğrencilere her saat kitap okutuyor.

Bu okulda her saat kitap okunuyor

Samsun’da Atatürk Ortaokulu geliştirdiği proje ile öğrencilere her saat kitap okutuyor.

01 Kasım 2017 Çarşamba 17:20
Bu okulda her saat kitap okunuyor

Samsun Haberİlkadım ilçesindeki Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmenleri Fatma Karataş ve Nurcan Güngör, “Her Saat Kitap Okuyorum” projesiyle, öğrencilere kitap okuma konusunda büyük farkındalık oluşturdu.

Projeye dahil sınıflarla yürütülen projede öğretmenler ilk olarak seçtikleri 12 kitabı öğrencilere okuması için verdi. Daha sonra her öğrenci için birer duvar saati ve okunan kitapların 12 adet magneti hazırlandı. Öğrenciler kitaplarını okudukça öğretmenlerinden magnetlerini alarak saatlerini tamamladılar.

Proje hakkında bilgi veren Türkçe Öğretmenleri Fatma Karataş ve Nurcan Güngör, “Bu projenin ilk aşamasıydı. İlerleyen tarihlerde çocuklarımızın sosyal sorumluluk kazanmaları için farklı bir etkinlikle devam etmeyi düşünüyoruz. Hedefimiz aydın, mutlu, kendini ifade eden ve okuyan bireyler yetiştirmektir. Kısa zamanda çok fazla kitap okuyan öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esin Çalı 2017-11-01 21:47:35

Harika olmuş bu güzel düşünceniz için sizi tebrik ediyorum .