banner388

Ata Demirer Kaza Geçirdi

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Çanakkale'nin Bozcaada İlçesinde Motosiklet Kazası Geçirdi.

Ata Demirer Kaza Geçirdi

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Çanakkale'nin Bozcaada İlçesinde Motosiklet Kazası Geçirdi.

17 Mayıs 2016 Salı 13:25
Ata Demirer Kaza Geçirdi

Memleketi Çanakkale olan ünlü komedyen Ata Demirer, her yazın yaptığı gibi bu yıl da Bozcaada'daki ailesinin yanına tatile gitti. Ada halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ata Demirer, bugün sabah saatlerinde 34 LB 0332 plakalı motosiklete binerek adada gezintiye çıkmak istedi. Motosiklete biner binmez yere düşen Ata Demirer, sağ ayağından yaralandı. Olay yerine hemen ambulans çağırıldı. Ünlü komedyen GESTAŞ Arabalı feribotuyla Geyikli Beldesi'ne getirildi. Oradan da başka bir ambulansla Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde yer alan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirildi. Acil Servise alınan Ata Demirer, gazetecilere gülerek, "Çocuklar yine mi siz?" diyerek tepki verdi.
Demirer, muhabirlerin "Ata bey kaza nasıl gerçekleşti sorusuna" ise gülerek, "Motora bineyim dedim. Motor beni çekemedi, motorun üzerinden aşağıya düştüm" şeklinde esprili bir yanıt verdi.
Ünlü komedyen Ata Demirer'in muayenesini yapan ÇOMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Aşık, "Ata Demirer'in genel olarak sağlık durumunun iyi olduğu fakat ayağındaki yumuşak dokunun zedelenmesi olduğunu yapılan muayenede kırık olmadığı anlaşıldı’’ açıklamasında bulundu.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.