banner388

Sonses: yerel seçimlerin favorisi Ak partidir

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana önemli görevlerde bulunan TEMSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sonses yerel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Sonses: yerel seçimlerin favorisi Ak partidir

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana önemli görevlerde bulunan TEMSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sonses yerel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

22 Ağustos 2023 Salı 18:36
Sonses: yerel seçimlerin favorisi Ak partidir

Samsunhaber ve samsunhaberajansi sahipleri Erdal Şencan ve Ünal Yavuz Temso yönetim kurulu başkanı Osman Sonses'i makamında ziyaret  etti 

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partisinin değişik kademelerinde görev yapan Osman Sonses yerel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin genel seçimlerin kazanılmasında en önemli faktör olduğunu dile getiren Sonses; "Son 5 yılda AK Parti hükümetine bir meteor çarpmadı diyebiliriz. Pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı, ekonomik kriz ve sonunda dünyanın karada yaşadığı en büyük deprem felaketiyle karşı karşıya kalınmasına rağmen güçlü lider hatta dünya lideri Erdoğan sayesinde genel seçimler kazanılmıştır. Bunun dünya tarihinde bir örneği yoktur." dedi.

Genel seçimlerin kazanılması ile birlikte yerel seçimlerde AK Parti'nin çok daha özgüvenli olacağını söyleyen Sonses; "Muhalefet yaşadığı hezimeti üzerinden atabilmiş değil. Ekonomik krize rağmen yerel seçimlere kadar muhalefetteki dağınıklık ve iktidardaki özgüven yarışacak. Ben Erdoğan'ın seçimlere kadar ekonomiyi toparlayacağına inanıyorum. Aslında kendiyle yarışıyor. Ekonomi çözüme ulaştığında büyükşehirler dahil her ilde AK Parti favorimdir." diye konuştu.

Samsun'da geçen seçimlerde 2 büyük ilçenin kaybedilmesine rağmen bu dönem 18-0 bir sonucun kendisi için sürpriz olmayacağını sözlerine ekleyen Sonses; "Teşkilatlar adayları çok iyi belirleyip çalışkan, liyakatli ve geçmişi tertemiz olan siyasetçileri aday gösterirse butükşehir dahil her ilçeyi Cumhur ittifakı kazanabilecek potansiyele sahiptir. Samsun AK Parti'nin kalesidir. Önemli olan hata yapılmaması ve kişisel hırslarla hareket edilip yanlış adaylarla yola çıkılmamasıdır." şeklinde konuştu.

Samsun'un güçlü bir medyası olduğunu bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Sonses; "Samsun güçlü basını ve çok sesliliği ile şehre değer katıyor. Bir çok şehirde olmayan medya imkanına sahip olmak Samsun adına büyük bir kazanç. Ben her zaman çok seslilikten yana olan bir insanım. Bu şehre ivme katar ve güç kazandırır." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-08-22 21:22:07

Akp teşkilatı ne yüzle sokağa çıkıp milletten oy isteyecek merak ediyorum . Oy isterken zılgıt yemeye de hazır olun ona göre..