banner388

Vatan Şaşmaz cinayetinin sır perdesi aralanıyor

Vatan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında sırtından 4 kurşunla vurularak öldürülmesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Vatan Şaşmaz cinayetinin sır perdesi aralanıyor

Vatan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında sırtından 4 kurşunla vurularak öldürülmesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 09:53
Vatan Şaşmaz cinayetinin sır perdesi aralanıyor

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından sırtından 4 kurşunla vurularak öldürülmesinin yankıları sürüyor. Olay ile ilgili ilk incelemenin ardından cinayetin sır perdesi de aralanmaya başladı.


Dün gece yaşanan olayda eski manken Filiz Aker, Vatan Şaşmaz'ı sırtından 4 kurşunla vurduktan sonra kendisi de aynı silahla intihar etti.


AKER, 2011 YILINDA İNTİHARA KALKIŞMIŞ


Olay yeri tutanağına göre, Şaşmaz ile Aker’in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker’in Şaşmaz’dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz’ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği belirlendi. Aker’in karşılık alamaması nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.


1130’NOLU ODA

Hurriyet'te yer alan habere göre Aker'in 1.5 ay önce Beşiktaş'ta bulunan Conrad Otel'de 1130 nolu odada kalmaya başladığı, olaydan önce ise yeğeni Dora Ercan ve eşini otele çağırarak birlikte cafede oturdukları öğrenildi. Aker burada alkol aldı ve 17:00'de misafirinin geleceğini, yarım saate geri döneceğini söyleyerek yanlarından ayrıldı. Aker'in cafeye geri dönmemesi üzerine yeğeninin kendisini telefonla aradığı, cevap alamayınca ise otel güvenliği ile Aker'in kaldığı odaya çıktı belirtildi.


ŞAŞMAZ KAPI ÖNÜNDE KANLAR İÇİNDE

Vatan Şaşmaz'ın kapı önünde kanlar içerisinde yüzüstü yattığı ve sırtından 4 kurşunla vurulduğu tespit edildi. Şaşmaz'ın odadan çıkmak için hareket ettiği sırada Aker tarafından vurulduğu belirlendi. Aker'in daha sonra yatağa oturarak sağ kulak üstünden tek el ateş ederek intihar ettiği belirlendi.


OLAYLA İLGİLİ İFADELER ALINDI

Olayın ardından Aker'in yeğeni Dora Ercan ve otel görevlisi Turan Altunbaşak'ın ifadeleri alındı


"BOŞANMAZSA ÖLDÜRÜRÜM"

Vatan Şaşmaz'ın nikah şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, "Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi" dedi. Habertürk'te yer alan habere göre Filiz Aker'in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, "2 yıl önce hap içip intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı" dedi. Yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker'in "Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm" dediği iddia edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.