banner388

Tolga Ciğerci’den Süper Lig rekoru

Galatasaray’ın futbolcusu Tolga Ciğerci’den koşu rekoru geldi. 100 metre mesafe kat etti. 13 saniye sürdü.

Tolga Ciğerci’den Süper Lig rekoru

Galatasaray’ın futbolcusu Tolga Ciğerci’den koşu rekoru geldi. 100 metre mesafe kat etti. 13 saniye sürdü.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 10:02
Tolga Ciğerci’den  Süper Lig rekoru

Östersunds takımına elenilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Galatasaray’da taraftarlar şimdilerin en mutlu kitleleri arasında. Zira Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan sarı kırmızılılar 3’te3 yaparak ligin 3 haftasında topladığı 9 puanla lider olarak yer alıyor.

İlk 3 hafta 4 gol

Her oyuncunun performansında gözler görülür bir yükseliş görülürken göze çarpan isimlerden biri de Tolga Ciğerci. Oyun içerisinde sergilemiş olduğu performansla alkış toplayan Ciğerci, ilk 3 haftada rakip kalelere 4 gol atarak müthiş bir sezon başlangıcı yaptı.

100 metreyi 13 saniyede koştu

Aynı zamanda son karşılaşma olan Sivasspor maçında da 40 metresini topla olmak üzere 100 metre mesafeyi 13 saniyede geçen Tolga Ciğerci Süper Lig rekoru kırdı. Geçen sezon da ilk dört haftada en fazla koşan oyuncu konumundaydı.
 

Kaynak: Fotomaç

Son Güncelleme: 28.08.2017 16:05
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberTolga Ciğerci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.