banner388

Valiliğe düşen cisim merak konusu oldu

Şanlıurfa Valiliğine gökten belirlenemeyen metal bir cisim düştü. 

Valiliğe düşen cisim merak konusu oldu

Şanlıurfa Valiliğine gökten belirlenemeyen metal bir cisim düştü. 

12 Nisan 2018 Perşembe 22:21
Valiliğe düşen cisim merak konusu oldu

Şanlıurfa Valiliğinden gökten düşen metal cisim hakkında açıklama geldi. Şanlıurfa Valiliği, incelemelerin devam ettiğini ve parçların insansız hava aracına ait olduğunu değerlendirdiğini açıkladı.

İnsansız hava aracı (İHA) olabileceği ögürülen metal cisim için Şanlıurfa Valiliği yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ‘Savaş uçağının yakıt tankı Şanlıurfa’da boş araziye düştü’ başlıklı haberler üzerine açıklama yapma gereği görülmüştür.İlimiz Hilvan İlçesi Ovacık ve Söğütlü Mahalleleri sakinlerinin 10.04.2018 tarihli bildirimleri üzerine menşei henüz belirlenemeyen ve İnsansız Hava Aracına ait olduğu değerlendirilen metal parçaların bulunduğu alanın yaklaşık bir kilometre etrafında yapılan araştırma sonucunda parçaların bulunduğu bölge kontrol altına alınmıştır.

Konu ile ilgili adli ve idari inceleme devam etmektedir” diye belirtildi.


 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaValilikCisim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.