banner388

Arabayla zikzak yaparken Yeşilırmak'a uçtular

Amasya'da yolu boş bulan gençler arabayla zikzak yapmaya kalkışınca Yeşilırmak'a uçtular. 

Arabayla zikzak yaparken Yeşilırmak'a uçtular

Amasya'da yolu boş bulan gençler arabayla zikzak yapmaya kalkışınca Yeşilırmak'a uçtular. 

12 Nisan 2018 Perşembe 23:13
Arabayla zikzak yaparken Yeşilırmak'a uçtular

Amasya'da yolu boş bulan gençler arabayla zikzak yaparken arabanın kontrolünü kaybederek Yeşilırmak'a uçtular. Aracın içinde bulunan 2 genç çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Amasya'nın merkezinde Hacılar Meydanı Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, Yeşilırmak'ın kıyısından zikzak çizerek seyir eden İsmail Emir K. (19), 05 AF 571 plakalı aracın hakimiyetini kaybederek Yeşilırmak'a uçtu. İstinat duvarından ırmağa uçan aracın içinde bulunan sürücü İsmail Emir K. (19) ve B.Ş.’yi (17) aracın üzerine çıkmayı başardılar. Çevredeki insanlar tarafından kurtarılan 2 genç olay yerine intikal eden ambulans ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine tedavi olmak üzere kaldırıldılar.

Toprak yolda izi kalan araç Yeşilırmak'tan vinçle kaldırıldı.

Olayı anlatan çevredeki bir vatandaş, "Sesi duyup geldik ve çocukları iple çekip aldık. Arabayla zikzak çiziyorlardı. İlkinde yaptılar, ikinci turda ırmağa, aşağı düştüler” diye belirtti.


Olay anını ırmağın karşı tarafından izleyen bir vatandaş ise, aracın takla atarak ırmağa uçtuğunu söyledi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
swerty 2018-04-13 14:18:32

haketmişler....