banner388

Suriyeliler ülkelerine geri dönüyor

Ramazan ayında Türkiye’den Suriye’ye dönenlerin sayısı 42 bin 406 oldu. Şam Cephesi Halkla ilişkiler Müdürü Bera el Şami, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Suriyeliler ülkelerine geri dönüyor

Ramazan ayında Türkiye’den Suriye’ye dönenlerin sayısı 42 bin 406 oldu. Şam Cephesi Halkla ilişkiler Müdürü Bera el Şami, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

13 Haziran 2017 Salı 18:23
Suriyeliler ülkelerine geri dönüyor

Suriyeliler, Ramazan ayında ülkelerine dönüyor. Yapılan açıklamada Ramazan’da Türkiye’den Suriye’ye 42 bin 406 kişinin geçtiği belirtildi.


Ramazan ayı nedeniyle Türkiye’den Suriye’ye dönenlerin sayısı 42 bin 406’a ulaştı. Bu sayının Ramazan ayı sonuna kadar 100 binin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

 
Her gün yaklaşık 500 Suriyelinin Gaziantep’teki Karkamış Sınır Kapısı’ndan ülkelerine geri döndüğü öğrenildi. Suriye’ye dönen mültecilerin, Özgür Suriye Ordusu tarafından evlerine ulaştırıldıkları belirtildi.


Şam Cephesi Halkla ilişkiler Müdürü Bera el Şami konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Kardeşlerimizin ülkelerine geri dönmelerinden dolayı önce Allah’a hamd ediyoruz. Onlara ülkelerinde mutlu bir hayat temenni ediyoruz. Biz Cephet el Şamiye olarak geri dönen kardeşlerimize evlerine dönmeleri için nakliye hizmeti sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.06.2017 16:04
Anahtar Kelimeler:
SuriyeTürkiyeRamazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suskun 2017-06-13 23:24:49

Samsun'da kiler dönmediler ama

Avatar
BLABLA 2017-06-14 10:03:00

Bayramdan ötürü ziyaret olduğu vardı haberlerde...Ki bayram ziyaretine gidebiliyorlar ama ülkelerinde yaşayamıyorlar.. Burada keyiflerine diyecek yok tabi sömürsünler...Din kardeşi deyip deyip milletin duygularını sömürdüler etrafa bakınca din kardeşi adına bir şey göremiyoruz nedense malum boynuz kulağı geçer hesabı açıklıkta yarış ediyorlar.

Avatar
Turan 2017-06-15 05:05:36

Turkiyeye Geri dönmemek üzere suriyeye dönüyorlarsa çok iyi..bir daha geri almayin

Avatar
Ilknur 2017-06-14 11:16:08

Küba da sanırım el kadar müslüman yavruya suyun içinde elektrik vererek işkence yapan kansizlar.sosyal medyada paylaşıldı.bu yavrunun ve oradakilerin gördükleri işkenceler dururken hiç biri ülkesini bırakıp kaçmadı.simdi ise suriyeliler dönüşümler ülkesine.savassinlar.bu uğurda çok mehmetçik can verdi.onlar biz türkler için yapmazlarsa.benim milletimin hakkını iyi yediler.artik yok alsınlar.yollari açık olsun